Popsitörlőt használtok pisi/kaki után is?
Gyerekorvosunk mondta, hogy ő inkább a langyos vizes lemosást javasolja, de nekem valahogy nem akar beválni.
Csapnál lemosás nehézkes, nagyon kicsi a fürdőnk. Langyos vizet mindig elfelejtek vinni, a hideg víz pedig nem tetszik a babámnak.
Hűha, megy ám a lepontozás!
Átfolyós vízmelegítőnk van, így a csap alá vágás nem opció (nem állandó a meleg víz hőmérséklete). Hideg vízzel én se mosnám alul magam, miért kínoznám akkor a gyereket vele?
Kádfürdő elég "luxus" lenne napi 5-6 alkalommal (főleg hogy utál fürdeni). A vatta szétmállik.
A jól megválasztott, szép összetevőjű popsitörlő nem az ördögtől való.
Nem értem miért kell lepontozni, mindenki máshogy csinálja és pont erre voltam kíváncsi, hogy ki hogyan...
Köszi a válaszokat, a vattát kipróbálom, ha nem tetszik a kisasszonynak marad a popsitörlő.
És aki popsitörlőt használ, azt miért kell lepontozni? Mi a baj a popsitörlővel? Mi lesz a következő? Lepontozzuk, aki szereti a tökfőzeléket? Le a tökzabálókkal! Undorítóak!
Áhh, mindegy is.
Én egy időben babaolajos vattával töröltem a popsiját, anyukám mondta, hogy anno így csinálta, én meg kipróbáltam, és tök jól bejött :) Árban is jobban bejött a dolog, de aztán győzött a lustaság, a törlőkendőt egyszerűbb kikapni a tasakból, mint vattát olajozgatni, úgyhogy egy idő után visszatértem arra.
A csap alatt lemosás is tök jó, ha az embernek van hozzá elég helye. Nálunk ez nem megoldható, a fürdőben icipici mosdókagyló van, olyan mini csappal, hogy néha még a kézmosásnál is kifröcsög a víz (utálom is, de nem a miénk a lakás, nem fogom kicserélni, fél év múlva úgyis költözünk sajátba), a konyhában meg azért inkább mégsem mosnék kakis feneket a tiszta edények mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!