Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8,5 hónaposnál ez most szepará...

8,5 hónaposnál ez most szeparációs szorongás vagy akaratosság (hiszti)?

Figyelt kérdés
Nem lehet letenni, se hasra, se hátra, sehogy, mert sírni kezd. Semmi nem jó neki többnyire az elmúlt pár napban.
2015. nov. 10. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A korára inkább a szeparációs szorongás jellemző.
2015. nov. 10. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem a foga jön véletlenül? Nem duzzadt az ínye?

A hisztis korszak még odébb van.

A szeparációs szorongásnál akkor sír, ha nem lát téged.

2015. nov. 10. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is üvöltés van, ha a hátára fektetjük. Pelusozás és fürdés utáni törülközés tiszta üvöltés.
2015. nov. 10. 14:12
 4/11 A kérdező kommentje:
8 foga van már. Többnyire akkor sír, ha idegeneket meglát. Utánam nem igazán, mert vagy viszem magammal mindenhová, vagy kotor utánam. Foga jöhet még. De ezt nem csinálta eddig, hogy nem lehetett letenni, beszél is, ha valami nem tetszik neki. Így nekem nagyon akaratos-gyanús.
2015. nov. 10. 14:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem pelenkázásról van szó, akkor elmászik csak, fürdés után meg ülve törlöm, öltöztetem, csak a végén fektetem, így nincs gondja vele, félévig ő is sírt törölközésnél, de már nem.
2015. nov. 10. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Simán kezdhet már hisztizni is.Az én lánykám is 8,5 hónapos,nagyon jól elvan egész nap,mászik,feláll,az egész lakásban közlekedik.Ha viszont a keze ügyébe akad valami,ami nem neki való és elveszem tőle,na akkor aztán megy a hiszti,kezével-lábával kapálózik,sir,eldobja,ha mást adok neki helyette.Ha pedig leteszem és ő ezt nem szeretné (ritkán,mert szeret jönni-menni),ha lefektetném,homoritva megfesziti magát,ordit,ha pedig leültetném,képes hanyatt vágni magát,ha nem kapom el...Ennyi.Ezt ki hogy nevezi,én hisztinek.:)
2015. nov. 10. 15:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves hatos, hasonló a helyzet nálunk is, és én is hisztinek nevezem ezt a viselkedést. Nehezen viselem, mert születése óta mindig volt valami heppje, nem aludtunk még át egy éjszakát sem. Most teszteltem tervezetten pozitívat pluszban. :)
2015. nov. 10. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező! Egyébként a babád simán megérezhette a kistesót, lehet attól is nyugtalan - és extra anyás.
2015. nov. 10. 16:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre gondoltam én is...
2015. nov. 10. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is!!!!

6-os

2015. nov. 10. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!