4,5 hós babátok volt már beteg?
Nekem 3,5 hós a babám és a 2 hós oltást elhalasztották neki, mert egy ici picit szörtyögött az orra, amit a só oldat rendbe is tett neki.
A nagyobb volt mellette beteg, tüszős mandula gyulladás, 39 fokos lázzal, nátha, és nem kapta el, szerencsére. Én ezt az anyatejnek tudom be :)
Nálunk ez a szörtyögés attól volt, hogy szerelték a kaputelefont, és nyitott bejárati ajtónál. a lépcsőházban nem nagyon van fűtés, és akkor egy picit "megcsapta" a hideg.
Nekem a nagyobb volt tápszeres, szinte végig, de őt sem mondanám betegesnek. A mandulája ha ki lenne már véve, még annyit sem lenne beteg
első voltam
Szia!
A lányom 2 hósan sajna antibiotikumot is kapott!:(
Nálunk Apa kezdte a betegséget,azután a kislányunk,majd tőle én is elkaptam!Nekem 8 éve nem volt ilyen magas lázam,de ő nem lázasodott be!Így mi is két hét csúszásban vagyunk a védőoltással!utána 3 hósan is taknyos lett és köhögött,de kipróbáltuk gyógyszi nélkül és gyorsan meggyógyult,és láza egyáltalán nem volt!De a tegnapi védőoltástól már belázasodott,de már semmi baja!
És csak anyatejes!
Nem tudom mi volt az a betegség ami az egész családon átment,de hiába szellőztettünk 3* naponta Apa nem nyúlt hozzá mikor ő már beteg volt mégis elkaptuk!Pedig külön is aludtunk!De átvészeltük csak két porszívó van már a házban,az egyik a pelenkázó mellett orrszi porrszivá alakítva,mert még éjjel is szívni kellett neki óránként!De úgy megszokta h nem sír csak nem szebed lefogni!
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!