Hány hónapos volt babátok, mikor először volt beteg?
A kisfiam 5 hónapos volt, és éppen mentünk a havi státuszra, amikor már folyt a pici orra, így nem kellett külön dokihoz menni, mert már ott felírt az orvos gyógyszert.
Láza volt, szóval meg volt fázva.
Nekem nagyon rossz volt, egy nap volt, amikor egész nap aludt, aztán 2-3 nap múlva már semmi nem látszott rajta.
Abban a pár napban velem aludt éjszaka, és sokszor cicire tettem, hogy gyógyuljon.
Ami még rossz volt, hogy éjszaka ilyenkor azért nem tudnak aludni, mert nem kapnak levegőt, így sűrűn kell nekik porszívózni.
Én is féltem, hogy mi lesz majd, ha beteg lesz, de egyszer túl kell rajta esni...
Most 10 hónapos múlt, azóta nem volt beteg.
1.lányom 2 évesen
2.lányom 1 hósan
(egyszerre voltak betegek, valaki idehozta az influenzát)
Lányom 5 hetesen elkapott egy hörghurutot a gyermekorvosnál, amikor csípőficam beutalóért álltunk sorba. Azóta is szidom. A gyerek majdnem meghalt, mert még nem forgott, és teljesen lerakódott neki, 1 hétig volt az intenzíven légzésfigyelőn. Hogy viseltem? Végigbőgtem az egészet, nem gondoltam soha, hogy ilyen érzelgős vagyok. Hülyének is néztek a nővérek, mert a kórházban voltak tényleg olyan beteg gyerekek is, akin nem is nagyon tudtak segíteni. Ahhoz képest én még örülhettem.
A 2. gyerekemmel 10 naposan kerültünk kórházba, mert kiütötte a mosópor, de nagyon durván, és a gyerekorvos nem tudta mi lehet a baja. Bent meg első ránézésre közölték velem, hogy skarlátos. Akkor is bőgtem nagyon, gondoltam, hogy nekem már ez a sorsom, hogy az újszülött gyerekeimmel a kórházba járok. Ezt egyébként simán megúszhattuk volna, mert csak kalciumot adtak neki, meg mindenféle vizsgálatokat végeztek, ami szerencsére mind negatív lett. Elhagytuk az öblítőt, meg mosódiót használunk azóta is, gyönyörű a bőre
A fiam később 8 hónaposan lett náthás, most 1 éves, és azóta semmi, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!