Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos volt babátok,...

Hány hónapos volt babátok, mikor először volt beteg?

Figyelt kérdés
2 hónapos a pici lányom, eddig mi megúsztunk még minden betegséget, de nagyon félek az első komolyabb megfázástól,az első láztól.Nálatok mikor volt először beteg?Hogy viselte a babátok, és, hogy viseltétek ti, hogy először lett beteg a pici kincsetek?
2011. febr. 8. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1.fiam 12 hónaposan

2.fiam 7 hetesen

A gyerekek jól viselték a betegséget. Én az első alkalommal megijedtem, mert a 40.5 fokos lázát alig tudtuk levinni. Ez volt a 3 napos láz. Azóta hurutos nyavaját szedtek össze, mindkettő eddig egyszer!

2011. febr. 8. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Lányom a 14. hónapban lett először beteg, pedig november végén született és ez már a 2. telünk volt. Első betegsége egy napos láz volt, majd egy jó kis wellnes hétvégétől csalánkiütés és láz, majd rá egy hétre 3 napos láza volt, majd erre egy pár napra nátha és köhögés, egész hónbapban szinte beteg volt, már én is kivoltam. Erről szólt a 14. hónapunk, de előtte egészséges volt mint a makk :-). 2 hetes korától cipelem magammal mindenhova és 7 hónapig akart szopni...
2011. febr. 8. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:
7 hónaposan,piros volt a torka és emiatt hányt és lázas volt
2011. febr. 9. 00:24
 14/15 anonim ***** válasza:

4 hónaposan. A párom hazahozott a munkahelyéről valami takonykórt. Láza nem volt csak köhögött és szegény annyira taknyos volt, hogy a fülén is próbált levegőt venni. Sűrűn kellett porszívózni az orrát, amit nagyon utált. Szopizni se tudott rendesen, 30 dekát fogyott a 3 nap alatt. Lehet engem jobban megviselt, sajnáltam hogy szadiznom kell az orrszívóval. dehát muszáj volt!

Lázas amúgy csak oltások után volt, 2 és 3 hónaposan. A 4 hónapos szuri után nem lázasodott be.

2011. febr. 9. 07:39
 15/15 anonim ***** válasza:
A kiütéses gyerek anyja vagyok. Az egész teste hámló kiütés volt. Tuti, hogy a mosóportól, mert pl. az arcán csak ott volt kiütéses, ahol a sapka vonala volt, máshol nem. Apró, piros pöttyök, de ha 4 hónapos, és eddig nem volt probléma, akkor nem hiszem, hogy az a baj, eddigre már nagyjából ki is szokták nőni. Vagy nem váltottál mosóport mostanában? Öblítő helyett jobb ecetet használni, olcsóbb is.
2011. febr. 9. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!