Mikor lett először beteg a babátok? Hogy éltétek meg?
Az én babám 9 hónapos, és még nem volt beteg.
Félek, hogy kétségbe fogok esni ha megbetegszik egyszer.
3 hónaposan,nővérem lányától elkapta a kötőhártya gyulladást.Ki voltam eléggé,hívogattam a dokit telefonon,Visszagondolva túl reagáltam,de a doki nagyon aranyos és megértő volt.
Meg 2 hete volt megint beteg,most 11 hónapos.Most is beparáztam,de nem fogtam fel tragikusnak.Ezen is túl van.
8,5 hósan, tavaly aug. végén.
Balcsin nyaraltunk, de 12 fok lett, szakadt az eső. Hiába jöttünk haza, beteg lett a fiam.
Jó 2 hétig húzódott, végül hörghurutja lett, kétnaponta jártunk dokihoz. Elég rosszul viseltem, pláne hogy felelősnek is érzetem magam emiatt.
Azóta sajnos még 4 ilyen volt, ebből kétszer antibio is kellett. Most kezdjük a bölcsit, már előre rettegek.
4 hónapos volt a drága pici lánykám
és elkapta a campillobacter nevű bacit
és kórházban feküdtünk 3 napot, kiszáradással, infúzió , antibiotikum,
nagyon megviselt ott a kórházban rosszul is lettem egyik éjjel az idegtől :(
de pár hónapja elkapta enyhén a rotavírust is de hogy??!!
17 hónapos és egészséges MOST éppen :)
3 hónaposan benyelt egy campillovakter fertőzést, ami 2 hetes iszonyat durva hasmenéssel járt. Már véresre csípte a kis popsiját. Szerencsére nagyon nagy a folyadékigénye, így sokat ivott, nem került kórházba.
Aztán kontrollon meg elkapta a hányás-hasmenést, az még 1,5 hét volt szegénynek.
Így összesen majdnem 1 hónapig volt beteg szegényke.
De szerencsére nem estem kétségbe. Még akkor sem, amikor végre kiderült, mi a baja. Mert előtte mondogatta a doki, hogy ez csak egy vírus... aztán amikor véres lett a széklete, akkor komolyan vettek végre, akkor küldték el a mintát tenyésztésre.
De a férjem meg is dicsért, hogy mennyire higgadtan kezeltem az egészet. Szerencsére a kislányom is jól viselte, végig jókedvű volt, csak akkor sírt, amikor csípte a popsiját. De azt is kezeltem 2 nap alatt.
Aztán a hányás-hasmenés vírust én is elkaptam tőle. Na, azt már rosszul viseltem... esküszöm, az a csöpp kisbaba sokkal jobban viselte, mint én. Ő játszott, nevetgélt, én meg felkelni sem tudtam. Olyan ügyesek a babák! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!