Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor volt először beteg a babád?

Mikor volt először beteg a babád?

Figyelt kérdés
náthára gondolok,esetleg valami légúti betegégre...
2010. dec. 20. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
10,5 hónaposan volt 3 napos láz (jól betojtunk tőle, hogy mi ez), majd 11 hónaposan volt először náthás. Most megint taknyos, de kiderült, hogy csak a foga miatt (mára kezdte el áttörni az ínyét a jobb alsó négyes foga). 15 hónapos lesz 1 hét múlva.
2010. dec. 20. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:

10 hónapos és még nem volt beteg.Köhögött már picit vagy folyt az orra 1-2 napig,de nem mondanám betegségnek.

ezzel nem válaszoltam a kérdésedre,de talán így is megfelel :)

2010. dec. 20. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:
7,5 hónapos volt, hólyagos torokgyulladás pár napos lázzal. Nem viselte meg szerencsére, csak kicsit kevesebbet evett.
2010. dec. 20. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 6 hónaposan volt először beteg,háromnapos láza volt kiütésekkel. Azóta nem volt beteg,most 19 hónapos.
2010. dec. 20. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:

4 hónaposan elmentünk Szlovéniába kirándulni, ahol hirtelen jött egy nagy hidegfront (szeptemberben). Sem ruházatban, sem az ő szervezete nem volt felkészülve erre.

Egyszerűen megfázott, taknyos lett és nem tudott tőle sem aludni, sem rendesen szopizni. Én persze kétségbe estem és borzalmas anyának éreztem magam, amiért nem készültem fel mindenre.

Azért már 2 és fél éves a lányom és nem esek ilyen könnyen kétségbe egy kis megfázástól. :)

2010. dec. 20. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
9 hónapos a kisfiam és folyik az orra,tüsszög de étvágya van és a kedve is jó.lehet a foga vagy megfázott?még soha nem volt ilyen...
2010. dec. 20. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
6 hónaposan volt először beteg pont karácsony előtt egy héttel, orrfolyás, torokfájás. Azóta semmi, de most karácsony előtt egy héttel megint beteg.
2010. dec. 20. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
8 hetesen, azóta sem derült ki, hogy igazából mi történt, de majdnem tüdőgyulladás lett a vége.
2010. dec. 20. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:

9,5 hónapos a lányom, még nem volt beteg, de nekünk másból járt ki a "jó".

Ortopédia: bebax cipő másfél hónapig

Kardiológia: a doki hallott egy kis szívzörejt, de kiderült, hogy semmi baja

Szemészet: a házi orvos szerint kancsal, a szemészeten nem láttak semmit, de kell egy 1 órás vizsgálat, amikor kitágítják a pupilláját....

Januárban vihetem vissza az ortopédiára, mert már kapaszkodva járkál....remélem nem lesz baja a lábával....

2010. dec. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!