Hogy élitek meg, ha beteg a babátok?
én tiszta stressz vagyok,idegbeteg.a nyakam,vállam csuklyásom be van állva az idegtől.most is beteg a fiam,fül gyulladása van.most két éves,és már tízszer volt beteg,ebből most harmadjára kap antibiotikumot is.kétszer volt hányós hasmenős,szerencsére kórház nem volt.de ha köhögős-taknyolós betegsége van,akkor is napi 4-5 alkalommal hány a köhögéstől.nagyon lázas eddig kétszer volt(39,6),na az kemény volt.rettegtem a lázgörcstől.
alapból én sem vagyok aggódós,csak ha beteg,nem nevelem búra alatt,sokat vagyunk közösségben,és három hete bölcsis is.szóval ezek a betegségek sírba visznek.ez az egy alkalom,amikor beteg,hogy azt mondom,hogy ha tudtam volna,hogy ez az aggódás ennyire megviselhet,ilyen rossz,nem vállaltam volna gyereket.(a nem alvás,hányás takarítás,nem evés stb. nem érdekel,csak ez a stressz,féltés,aggódás.
A férjem már kivan, hogyha kicsit melegebb, akkor már lázat mérek, hogy minek stresszelem magam állandóan.
És mindig igaza van, még csak egyszer volt láza, mindig csak enyhe hőemelkedés. De nem bírok magammal.
Én nem is hiszem, hogy ez változni fog, sokat vártunk rá, anya szeme fénye. :) Bár gondolom, mindenki így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!