Lett beteg a babátok légkondi miatt? 1 év alatti babára
gondolok.
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 17:05
1/7 anonim válasza:
Nem hála Istennek, mert még nem vagyok akkora idióta, hogy légkondit működtessek ott, ahol a csecsemő van.
2010. dec. 26. 17:10
2/7 anonim válasza:
a lányom márcuisi és nyáron ment a légkondi. Nem lett semmi baja. Persze soha nem rá ment, de amilyen meleg volt nyáron nem birtuk volna nélküle.
Meg első használat előtt szétszedtük és alaposan kitisztitottuk. Lehet venni klimatisztitót, ami kiől belőle minden bacit.
2010. dec. 26. 17:10
3/7 anonim válasza:
Baba nem, de a tizenkét éves lányom igen.
Egy miskolci út alatt. Azonnal 40 fok láza lett, egyéb tünet nélkül. Miskolci ügyeletes doktornő egy hallgatózásból megállapította, hogy nagyon beteg a kislány. Azt hittem ott ájulok el. Fel akarta venni, de inkább indultunk haza Szombathelyre. Diagnózisa után fél órával a lányomban volt a Zinnat, a szombathelyi röntgen pedig igazolta a legionellat. A doktor úr mondta is, hogy le akalappal a kollegina előtt.
Úgyhogy azonnal légkondi tisztítás volt és azóta a pici mellett be sem kapcsoljuk.
2010. dec. 26. 17:49
4/7 anonim válasza:
nekünk van, de nem kapcsoltuk be nyáron, köv nyáron lesz másfél éves, de még ekkor sem kapcsolnám be. amúgy 2 naponta kell a szűrőt tisztítani....
2010. dec. 26. 19:49
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyobb volt a kisfiam már, amikor külföldön voltunk nyaralni és bekapcsoltuk a légkondit. Nagyon megfázott tőle, pedig 28 fokon ment...
2010. dec. 26. 20:17
6/7 anonim válasza:
Nem, soha. Tavaly augusztusban született, iszonyú meleg volt amikor hazajöttünk. Kérdeztem a doktor nénit hogy mi legyen a légkondival mert a babáról és rólam is folyamatosan szakadt a víz, a lakásban volt vagy 33 fok. Azt mondta hogy ha nem megy közvetlenül a babára a levegő akkor kapcsoljam be mindenképp mert a baba ugyanúgy szenved a melegtől mint a felnőtt! Úgyhogy az egyik hátsó hálószobában bekapcsoltam és az lassan lehűtötte a nappali részt is anélkül hogy a babára fújt volna. Általában 26-27 fokra szoktuk állítani amikor nagyon nagy meleg van, ám a 35 fokból belépve szinte hidegnek tűnik.
2010. dec. 27. 16:01
7/7 anonim válasza:
Babám kb 4 hónapos volt mikor bejött a jó idő nyáron a lakába nem, de az autóba használtuk a légkondit. Semmi baja nem volt tőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!