Anyatejes tejbegrízt hogyan készítenétek? 7,5 hós babának
Szia!
Napok óta eezn gondolokozom én is, mert van egy csomó lefejt anyatejem , s lassan le fogn járni a szavija.
Én holnap fogom először csinálni: a búzadarát megfőzöm vízban, s anyatejjel turmixolom,plusz gyümölcs. ez lesz a holnapi tízórai. Az én kislányom 6 és fél hónapos még anyatejes, délután főzeléket eszik, 2 hét alatt kiváltotta, nem erőltettem. Ő már eszik rumplit, almát, barackot, sütőtököt, húst, sajtot, jövő héttől túró és tojássárgája is be lesz iktatva.
Ma kapott először kóstolója reszelt almát babapiskótával, hát nagyon ízlett neki.
A te babód miket eszik, hány kiló, hány centi, van foga?
Az enyém 6 és fél hós 7700 gramm, 69 cm, s 3 napja van 1 foga.
Jó babázást
Az első válaszolónak.Több okból nem adok tejet
1.Van anyatejem
2.A fia asztmás lett állítólag! az 1 éves kor előtti bolti tej adásától,így a lányomnál ezt betartom
3.Még csak 7,5 hós!!!
Kedves utolsó hozzászóló!
Nálunk is ez a helyzet,sok lefejt tejem van és el szeretném használni.
Vettem ezt a tejpépeket,de szerintem ennél jobb volna az anyatejjel kapott tejbegríz.Megpróbálom úgy ahogy leírtad:))
A tündérkém most 7,5 hós 8400 gramm és 73 cm.
Már eszi a főzelékeket 6 hós kora óta.Szinte mindent.
Uzsonnára szeretném a tejbegrízt mert akkor eszi a pépet is.
Reggel este és a nap folyamán 1-2x szopizik:)
Foga még nincsen,de már ül és próbálkozik az állással.
Kúszik-mászik és rengeteget mosolyog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!