Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes tejbegrízt hogyan...

Anyatejes tejbegrízt hogyan készítenétek? 7,5 hós babának

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendes tejjel készíteném.Bár inkább főzelékeket adnék már ekkora bnabának,nem tejbegrízt.
2010. márc. 18. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugye erted, hogy lefejned a tejedet es abbol lenne a tejbegriz? En csinaltam igy, bar 4 honaposan, nem nagyon ette a fiam...aztan 5 honaposan probaltam tapszerrel ugyanezt, na azt imadta!
2010. márc. 18. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok ..... ugy erted...elirtam :-)
2010. márc. 18. 11:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Napok óta eezn gondolokozom én is, mert van egy csomó lefejt anyatejem , s lassan le fogn járni a szavija.

Én holnap fogom először csinálni: a búzadarát megfőzöm vízban, s anyatejjel turmixolom,plusz gyümölcs. ez lesz a holnapi tízórai. Az én kislányom 6 és fél hónapos még anyatejes, délután főzeléket eszik, 2 hét alatt kiváltotta, nem erőltettem. Ő már eszik rumplit, almát, barackot, sütőtököt, húst, sajtot, jövő héttől túró és tojássárgája is be lesz iktatva.

Ma kapott először kóstolója reszelt almát babapiskótával, hát nagyon ízlett neki.

A te babód miket eszik, hány kiló, hány centi, van foga?

Az enyém 6 és fél hós 7700 gramm, 69 cm, s 3 napja van 1 foga.

Jó babázást

2010. márc. 18. 11:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak.Több okból nem adok tejet

1.Van anyatejem

2.A fia asztmás lett állítólag! az 1 éves kor előtti bolti tej adásától,így a lányomnál ezt betartom

3.Még csak 7,5 hós!!!

2010. márc. 18. 15:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászóló!

Nálunk is ez a helyzet,sok lefejt tejem van és el szeretném használni.

Vettem ezt a tejpépeket,de szerintem ennél jobb volna az anyatejjel kapott tejbegríz.Megpróbálom úgy ahogy leírtad:))

A tündérkém most 7,5 hós 8400 gramm és 73 cm.

Már eszi a főzelékeket 6 hós kora óta.Szinte mindent.

Uzsonnára szeretném a tejbegrízt mert akkor eszi a pépet is.

Reggel este és a nap folyamán 1-2x szopizik:)

Foga még nincsen,de már ül és próbálkozik az állással.

Kúszik-mászik és rengeteget mosolyog:))

2010. márc. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!