Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Férjem a terhességem második...

Férjem a terhességem második felében nem ért hozzám, mondván hogy pszichésen zavarja a baba és nem tud elvonatkoztatni. Tudta hogy nem árthat, stb, de nem szexelt velem. Most telt le a szülés utáni 6 hét és én képtelen vagyok közeledni. Voltatok így?

Figyelt kérdés
Tele vagyok haraggal, van bennem jó nagy adag sértés, bántás és képtelen vagyok vele lefeküdni! Mit tegyek?
2010. márc. 17. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
szia, nálunk ugyan nem volt, és nem is tudom, ha lett volna, mi lett volna (így kibicként könnyű okoskodni), de hát ilyen van, hogy zavarja. amúgy nálunk inkább az volt, hogy engem zavart....nemmindig, de azért volt, hogy feszült voltam miatta, amikor a kellős közepén belém nyilallt, hogy ott van benn a baba, miközben mi....érted. szóval simán el tudom ezt képzelni, főleg, hogy tudjuk, milyen nyomik is a férfiak....szeritnem ne légy rá emiatt dühös! Beszéljétek ezt meg nyugodtan. Nem veled volt baja, és nem is a babával, hanem a helyzettel. arról nem írsz, hogy most a 6 hétben ő hogy állt a szexhez? alig várta hogy leteljen a 6 hét, vagy nem érdeklődött? a babátokkal milyen a viszonya?
2010. márc. 17. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Hát ezen Te tudsz változtatni egyedül és meg is kell tenned mert ez nem vezet jó irányba!Hangolódj rá az estére egész idő alatt míg a párod dolgozik!Este egy kényeztető fürdő,csini fehérnemű és minden rendben lesz!Meg kell értened a férjedet!Ez Neki is fura helyzet volt!Nálunk az 1.babánál ez volt a helyzet!rosszul esett de félre kell tenni ezeket és előre nézni!Szép estét:)
2010. márc. 17. 11:55
 3/11 A kérdező kommentje:
A gyereket imádja, inkább engem hanyagol. De ha kettesben odabújik akkor érezteti hogy szeret, meg a terhesség alatt is szeretgetett csak nem testileg.
2010. márc. 17. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem voltam így

de meg kellene mond neki,mit éreztél akkor.

Ha tudja jobban megérti ha te most nem vagy rögtön "olyan" kedvedben.

2010. márc. 17. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne haragudj a párodra, ő csak jót akart. Féltette a babát, nem akart kárt okozni. Gondolom mindig ez motoszkált a fejében. Mi csak az utolsó két hétben nem voltunk együtt, bár a férjem szerintem akkor is akarta volna. Mi az első időkben szeretkeztünk kevesebbszer, és persze később is ritkábban, mint annak előtte, de ennek inkább én voltam az oka. Viszont a hat hét letelte után én még nem álltam készen. Féltem, hogy milyen lesz stb. Aztán amikor lett volna alkalom, akkor meg a baba "szólt" közbe. Végül a szülés utáni 9. hét környékén történt meg, de csak néhányszor. Azóta nekem sincs kedvem. Szerintem te is azért vagy így, mert most elsősorban a baba gondozása foglalkoztat, nem pedig a fajfenntartá :) Úgy vélem meg kéne beszélned a pároddal azt, ami bánt. Nem lehet örökké húzni, és a kapcsolat is rámehet, ha a szex nem működik. Idővel majd biztos minden rendeződik!
2010. márc. 17. 12:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ez nagyon ismerős, sajnos:-(( A mi szexuális életünk is nulla lett a terheség közepétől:-( Utána is folytatódott...sztem már az volt a baj, hogy nagyon elszoktunk egymástól. Nálunk ez sokáig húzódott...most 8 hónapos a lányom és most kezdünk visszatérni a régi kerékvágásba.

Nekünk kis híjján ráment a kapcsolatunk. Szerintem minél előbb beszélj vele a problémáról!!!!

És közösen oldjátok meg. Ha már ráveszitek magatokat az együttlétre biztosan jó is lesz.

Kitartás!!

2010. márc. 17. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenképp mond meg neki, hogy mit éreztél akkor, hogy Neked akkor milyen rossz volt, hogy nagyon hiányzott a szex és, hogy most igenis haragszol rá!!! Beszéljétek meg, mond meg neki mit érzel és akkor minden rendben lesz!!!
2010. márc. 21. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam, h van férfiaknál is depresszió a gyerek születésénél.....ne haragudj rá!!!ez a legtöbb amit tehetsz és szerezzetet egymásnak egy szép estét!
2010. márc. 21. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez a helyzet és már 7 hónappal ezelőtt szültem. Minden oké, imádjuk egymást, a babánkat, minden jó, csak szex nincs és nem tudom mikor lesz újra olyan, mint a terhesség előtt. :(
2010. márc. 21. 21:01
 10/11 A kérdező kommentje:
És szerinted létezik kapcsolat szex nélkül? Mert szerintem nem sokáig...
2010. márc. 22. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!