Rossz anya lennék?
Csak kíváncsiság, ha szeretnétek, kommentben leírom, miért merült ez fel.
A következők miatt:
-külön szobában alszik a babánk a hazajövetel óta
-nem erőltettem a szoptatást, 1 hetes kora óta csak tápszert kap
-van mellette "felnőtt" életünk, tehát eljárok én is, és a párom is szórakozni
-ügyelek a külsőmre úgy is, hogy anyuka lettem (futás, tornázás, szépségszalon, stb)
-most lett 2 hónapos és elmentünk wellnessezni hármasban
-nem én kelek fel hozzá hajnalban
Fiatalok vagyunk a párommal (Ő 21, én 20 éves vagyok), de ettől függetlenül szerintem mindent jól csinálunk a baba körül úgy is, hogy nem fogadjuk meg mások tanácsát.
De egy olyan személy titulált rossz anyának, akitől nem vártam volna...
Én csak azt nem értem, minek vagy egyáltalán GYES-en ha éjszaka az apja napközben meg bébiszitter és anyós van a gyerekkel, mert neked szépségszalonban van dolgod.
Meg azt a kijelentést se értem,h "nem erőltettem a szoptatást" miközben meg se próbáltad, hisz ha felkeltél volna hozzá éjszaka, akkor nem lenne gond, ez tök természetes, nem erőltetés, hanem ilyen a gyerek etetése. Szóval a helyes kifejezés az, h nem akartál szoptatni.
A többi teljesen ok, nekem ez a kettő szúrt szemet, nem értem mikor vagy a gyerekkel illetve hozol-e érte bármilyen áldozatot is mint szülő?
szerintem amit te csinálsz az nem "modern" meg "felnőtt" élet, hanem egy nagy tinilány totál átlagos mindennapjai.
csak nem értem minek a gyerek!
egyébként azon nem tudok napirendre térni, hogy miért nem kelsz fel éjjel a kisbabádhoz? gondolom apuka friss és üde a meló után, te meg bazi fáradt vagy a szépségszalon után?!?
Úgy látom, csak egyetlenegy válaszoló szerint nem vagy szar anya, aki valószínűleg ugyanolyan szar anya mint te :) :)
Tényleg, te nem sajnálod néha szegény babádat, amikor látod, hogy más babáknak felnőtt, felelősségteljes, gondoskodó, szerető szülei vannak, a tiednek meg csak ti jutottatok, akivel játékbabásat játszanak?
Sajnos tényleg nem te vagy az anyák gyöngye, Kérdező. Két hónaposnak bébiszitter??? Ez nagyon gáz. Még ha valami halaszthatatlan dolog van, bár akkor se nagyon értem hogy ekkora babát hogy lehet órákig magára hagyni, de mindegy...
Gondolom, nem véletlen nem erőltetted a szoptatást hisz ha erőltetted volna, akkor nem tudnál otthonról a baba nélkül ilyen lazán eljárkálni.
Amúgy az én babám 4 hós, ha a barátnőmmel szeretnék találkozni akinek szintén gyerekei vannak, akkor beülünk egy közeli cukrászdába kb. 2 órára, de ha etetési idő van akkor rohanok haza. Ő kizárólag anyatejes és nem fogad el semmit a cumisüvegből. De így is meg lehet oldani, hogy legyen mellette egy kis szabad program, nem bébiszitterrel van hanem az apukájával.
És heti kétszer járok tornázni, az is kb. 2 óra mindennel együtt de öt percre van tőlünk a terem, és ha telefonál a párom hogy sír a pici,akkor már indulok is haza.
Ez meg , hogy fel se kelsz hozzá...szegény baba. Gyakorlatilag akkor vagy az anyukája,amikor az neked kényelmes. Ha van vele egy kis nyűg (felkelés éjjel, szoptatás, készenlét stb) akkor neked már nem is kell. Ébresztő, az anyaság 0-24 órás szolgálat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!