Szex a gyerek előtt?
Figyelt kérdés
Amíg még picike....és állandóan benn van az ágyatokban...2010. márc. 16. 18:01
21/27 anonim válasza:
Szerintem eleve az vágta le sokaknál a biztosítékot, hogy a férjeddel való szeretkezést dugásnak hívod. Olyan meghitt! :P
22/27 anonim válasza:
Hát lehet. De nálam az hogy szeretkezés meg szerelmeskedés attól a hideg kiráz és nem szeretem. Nálam vagy szex vagy d....., Senki ne higgye hogy nálunk se meghitt, de én nem szeretem így hívni mert még a szextől is elmegy a kedvem olyan kor. Nálunk is van mikor gyertya meg társai, de van mikor nem olyan nyálas. Hangulat kérdése.
23/27 anonim válasza:
én nem a dugás szón akadtam ki, nekem is futkos a hideg a hátamon a szeretkezés szótól. azon, hogy a gyereked mellett kefélteted magad, annál inkább...minek szoktattad oda? ez nagyon gáz, már bocs...
25/27 anonim válasza:
Azért szoktattam oda mert jelenleg építkezünk és nem volt hely. Lassan elkészül az ő szobája is. És hogy miért keféltetem magam előtte, mert. Nem fog emlékezni semmire.
Szexeltünk már sok helyen a lakásban néha hagy csináljuk az ágyban is. De legközelebb kitolom a szoba elé a babakocsival. Hogy ne legyen lelki sérült. Na léptem nem vagyok kíváncsi. A kérdezőnek pedig nyugodtan de ne a gyerekkel 1 ágyban.
26/27 A kérdező kommentje:
:-))))))))))))))))
2010. márc. 17. 10:03
27/27 anonim válasza:
0-2 éves gyerek mellett lehet,
De 3 évesen már van emlékező képessége, ott már sunyiban kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!