Anyukák! A gyerek egyenlő azzal hogy nincs vagy kevés a szex?
Arra lennék kíváncsi hogy másnál is így van e vagy csak nálunk?1,5éves a gyerekünk és amióta megszületett kb 2-3alaklommal voltunk együtt a feleségemmel!Arra hogy miért nincs testi kapcsolat mindíg van kifogás.....fáradt nincs kedve stb!(ezek a gyakoriak) De kérdem én ha már van egy gyerekünk miért kell ezt a dolgot lejjebb adni?Vagy simán elfelejteni?Én minden héten vagy 2-3alkalommal kezdeményezek és taszít el magától!Kérdeztem hogy fáj e valamije vagy rosszul csinálok e valamit!A válasz mindíg nem!Már kezdem nem érteni a dolgot!És igen hiányzik nekem mint férfi embernek a szeretkezés és ezt szeretném életem szerelmével csinálni!De ez így nem mehet tovább! A kapcsolatunk rovására!Miért nehéz rávenni titeket anyukákat a testi örömökre hogy ne csak a gyerek körül forogjon minden!(ez néha kivitelezhető nem?) vagy rosszul gondolom?
Egy aggódó férj és apa!
Nálunk van egy 2,5 éves kislány meg 5 hetes kislány. Pont fordítva van a helyzet. Én nagyon szeretnék már a párommal lenni, ő nem igazán közeledik, ha kezdeményezek, mindig van kifogás. Én jobban vágyom rá! Nem minden áron szexet szeretnék, csak egy kis kényeztetést. Ő nem kívánn! ennyi!! Már lassan beletörödök, vagy máshol keresem az örömöket.
26/nő
Akkor te vagy az apukák gyöngye!Nálunk mindig én kelek a gyerekekhez. Nem igazán segít, pedig rám férne. Csak fürdetni szokott. De éjszaka ő az igazak álmát alussza, míg én etetek, pelenkázok, öltöztetek, és mind emellett még vele is szeretnék lenni, de nem hajlík a dologra. lehet, hogy már nem szeret????
Szerintem ne csüggedj, talán változni fog a dolog.
Gondolom megcsalni nem akarod, de így sem lehet együtt lenni.
Biztos van valami megoldás. Lehet, hogy szégyelli a testét előtted?!
Az első kérdésem az lett volna, hogy mennyit segítesz, mert apukák hajlamosak arra, hogy a hullafáradt asszonykától elvárják hogy még csábtáncot lejtsenek nekik este, de erre már válaszoltál.
Akkor inkább arra tippelnék, hogy megváltozott a teste és zavarja.
Pont olyan vagy, mint az én férjem! :) Ő is felkel éjszaka a kislányukhoz, napközben, ha itthon van, akkor is rengeteget segít. Talán ez az egyik legfőbb oka, hogy marad energiám a házaséletre is. A szülés után 2 héttel már volt egy kis ez meg az, aztán az 5. héttől szeretkeztünk is. Azóta még jobb a házaséletünk,mint előtte, hetente 4-6 alkalommal is együtt vagyunk. Pedig engem is zavar a pocakom.
Szerintem csak az lehet nálatok megoldás, ha a feleséged elmondja, mi a baj. Mert hiába találgatsz te, vagy mi, azt bizony csak ő tudja, hogy mi a gond.
Ha van kire bízni a gyereket, töltsetek el kis időt kettesben, lazítsatok, próbáljátok meg átbeszélni ezt a dolgot, mert a kérdésedre válaszolva: Nem, a gyerek nem egyenlő azzal, hogy nincs vagy kevés a szex.
Kedves Kerdezo!
Nagyon sajnallak!:(
Itt az oldalon nagyon sokszor olvasom,hogy anyukak mennyire nem kivanjak a szexet. En nem itelem el oket de szerintem ravehetnek magukat a parjuk kedveert.
En az elejen(mikor pici volt a fiunk) szamtalanszor szeretkeztem ugy a ferjemmel,hogy minden porcikam tiltakozott ellene de az O kedveert belementem.
Aztan egy ido utan mar elveztem de nagy akarat ero kellett ahoz,hogy elkezdjuk. (Tipikus eves kozben jon meg az etvagy, helyzet volt)
Most 22 honapos a fiunk es olyan jo mint baba elott volt.Kb hetente 4-5 alkalom.Es en is kezdemenyezem nem csak O. De ez annak koszonheto,hogy nem toltam el a ferjemet mikor egyuttletre vagyott.
Mindenkepp uljetek le megbeszelni ezt a dolgot. Oszinten. Kerd meg,hogy oszinten mondja el mi a baja. Es te is oszinten mond el neki,hogy mit erzel.
Tudod, ez most nem fog tetszeni a notarsaimnak de ugy gondolom,hogy ahol egy ferfi nem kapja meg azt amire vagyik akkor nem O tehet arrol,hogy enged mas csabitasanak. Szerintem megerdemli az ilyen no,hogy megcsaljak. Ha amugy egy szereto,segitokesz ferj vagy akkor nem ertem a felesegedet. Lehet,hogy csak tul jo dolga van. Es tapasztalatbol mondom,hogy egy masfel eves mellett mar tobb ido jut mindenre.En kulfoldon elek szuleimtol es mindenkitol 10 ezer km-re , haztartast teljesen egyedul vezetem, fiamat mindenhova viszem magammal mert nincs kire hagyjam. Megis jut a ferjemre ido pedig nem konnyu ennyire egyedul.
Kivanom nektek,hogy hamar megoldodjon a problema!:)
Nálunk nem ilyen rossz a helyzet, de volt, hogy nagyon kimerültem, és így nem megy minden úgy, ahogy kellene, nem tudok úgy figyelni.
Aztán ahogy az előttem szóló írta, nem csak én létezem, a Férjem igenis szeretett volna velem lenni, esze ágában sem volt félrelépni, miért ne szerezhetnék neki örömet? :) és valóban, evés közben jött meg az étvágy, 11 hónapos a nagylány, én meg 23 hetes kismama vagyok :) gyorsan összehoztuk az öcsit is a lányunk mellé :)
Ne csüggedj, a házasság része a házasélet is, biztosan javulni fog!
(hozzáteszem, nekem úgy udvarol a férjem, hogy pl. este már gyertyákat készít ki, hangulatfény stb. a többi kulissza titkot nem árulom el, a lényeg, hogy ráhangol :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!