Szex a gyerek előtt?
Figyelt kérdés
Amíg még picike....és állandóan benn van az ágyatokban...2010. márc. 16. 18:01
1/27 anonim válasza:
Azért várjátok meg, hogy elaludjon:))))
2/27 anonim válasza:
Nincs más ágy a lakásban? Mondjuk egy másik helyiségben?Én nem tenném az biztos, de ízlés dolga...
3/27 anonim válasza:
A baának a saját ágaban a helye, ott jobban is alszik, meg minket sem zavar.
4/27 anonim válasza:
Ő a saját ágyában szunyokál,mi a mienkben "aktívan" pihenünk:))Szerintem így működik a házasélet
5/27 anonim válasza:
Az éjjeliszekrényre ültessétek fel a picit és majd addig ő fogja a gyertyát mig Ti hancúroztok...! Miért nem a saját kiságyában csucsul????
6/27 anonim válasza:
Szia!
Én nem tenném.Nekünk külön szobában van a gyerek, de ha velünk lenne a saját kiságyában, akkor sem tenném, főleg nem egy ágyban.Még nem érti, hogy mit csináltok, de akkor is.Menjetek át másik helyiségbe.Szerintem
/Z/
7/27 anonim válasza:
Mi is egy szobában alszunk a picivel, de ő a saját ágyában. Lehet,hogy én vagyok prűd, de mi átmegyünk a másik szobába. Ahol a baba van ott nem csináljuk.
8/27 anonim válasza:
nálunk is egy szobában van de még kicsi és saját ágyban.
Minket nem nagyon érdekel. Többször is át du..nk már estét, a férjek említette hogy még ne foglalkozzunk vele majd ha nagyobb lesz.
9/27 anonim válasza:
"Többször is át du..nk már estét,"
Irigyellek.
10/27 anonim válasza:
Azért irigyelek,mert az én babám a legkisebb neszre felkel,ha a másik szobában csináljuk,akkor tuti ott el is alszok utána.Ha már eljutunk a dugásig,ahogy te fogalmaztál. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!