Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szex a gyerek előtt?

Szex a gyerek előtt?

Figyelt kérdés
Amíg még picike....és állandóan benn van az ágyatokban...
2010. márc. 16. 18:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%
nem, az kicsit olyan lenne, mintha home video-t hagynék nézni neki.
2010. márc. 16. 20:05
 12/27 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálolok ahhoz aki a gyerek mellet átd.gja az éjszakát.Tuti jó emlékei lesznek a gyereknek.Eleve a gyerekem a saját szobájában alszik igy nekünk nem akadály az együttlét.Soha nem aludt a mi ágyunkban, de ha ott aludt volna eszembe sem juttott volna hogy mellette d..jak..

Nem értem azokat a primitiv embereket akik ezt a gyerek előtt/mellett csinálják...

2010. márc. 16. 20:11
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy ágyban vele? És akkor nem félsz, hogy felébred? Nekem aludt az első két hónapban az ágyunkban, de eszembe sem jutott volna, már csak a mozgás vagy a hang miatt sem. Azért irigyelem azokat, akiknek még van energiája egész éjszaka csinálni...
2010. márc. 16. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:

aZ én kisfiam külön szobában alszik, de ha velünk lenne sem tenném meg azt, h abban a szobában szerelmeskedjek a férjemmel, ahol a baba alszik. Tuti arra koncentrálnék, h mikor ébred fel. Szerintem menjetek másik helységbe, vagy ha nincs több szoba, akkor ott a fürdő.... stb.

Nem tudja még, h mit csináltok, de én tuti kellemetlenül érezném magam, h miközben hancúrozok a babára is figyelnem kell,kerülgetnem kell őt, nehogy ráfeküdjünk.

2010. márc. 16. 21:39
 15/27 anonim ***** válasza:
nem, jézusom, dehogy! az 1 dolog, hogy nem emlékszünk már ezekre az időkre, de az érzékszervei működnek, és az agya is...miért alszik egyáltallán veletek? tök egészségtelen ez az egész dolog...nem tudnám a gyerekem mellett élvezni a szexet, lehet én vagyok prűd, de fujj...
2010. márc. 16. 22:19
 16/27 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem lenne hozzá gusztusom, már bocs.

Egyébként nálunk a gyereknek a saját ágyában, a saját szobájában van a helye, de természetesen ez is mindenkinek a saját döntése szerint alakul.... B.

2010. márc. 16. 22:29
 17/27 anonim ***** válasza:
55%
22:19 vagyok, nálunk is van külön szobája mindenkinek, de ahol ez helyhiány miatt nem így van, ott csinálják a nappaliban a kanapén, vagy a spejzban, vagy akárhol, de ne a gyerek előtt! nálunk ált. hetente 3X van, nem hiszem, hogy másnál annyival többször, hogy ne lehetne megoldani hogy ne a gyerek előtt dugjanak...
2010. márc. 16. 22:43
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

Én emlékszem, hogy gyerekkoromban hallottam anyámékat párszor izélni (pedig külön szobában voltunk), és amíg kicsi voltam, és nem tudtam, hogy mit csinálnak, féltem, hogy valami baj van velük.

Szerintem nem egészséges dolog előtte csinálni, pláne nem egy ágyban vele. És nem csak lelkileg értem, hanem testileg is. Gondoljatok már bele, testnedvek meg minden.... fujjj...

2010. márc. 16. 22:59
 19/27 anonim ***** válasza:
63%

tök vicces ahogy néhányan kiakadtatok,jókat mulattam a véleményeken:-)))

nálunk a pici egy szobában van velünk,de külön ágyban!mi így vagyunk együtt(már amikor),de azért azt mi se tennénk,h amikor ott van velünk egy ágyban akkor...izé...hát,azért az tényleg gáz lenne..

2010. márc. 17. 00:31
 20/27 anonim ***** válasza:
57%
a tegnapi 19:01 es vagyok, mint említettem a gyerek kicsi 2 hónapos, semmilyen emléke nem lesz ebből. Ha betölti az 5 hónapot költözik a szobájába. Az gáz hogy páran kiakadnak a dugás szó hallatán, de nem az én dolgom. És nem fogok kiköltözni a szülői ágyból hogy dugjunk egyet a gyerek miatt.
2010. márc. 17. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!