Szex a gyerek előtt?
Gratulálolok ahhoz aki a gyerek mellet átd.gja az éjszakát.Tuti jó emlékei lesznek a gyereknek.Eleve a gyerekem a saját szobájában alszik igy nekünk nem akadály az együttlét.Soha nem aludt a mi ágyunkban, de ha ott aludt volna eszembe sem juttott volna hogy mellette d..jak..
Nem értem azokat a primitiv embereket akik ezt a gyerek előtt/mellett csinálják...
aZ én kisfiam külön szobában alszik, de ha velünk lenne sem tenném meg azt, h abban a szobában szerelmeskedjek a férjemmel, ahol a baba alszik. Tuti arra koncentrálnék, h mikor ébred fel. Szerintem menjetek másik helységbe, vagy ha nincs több szoba, akkor ott a fürdő.... stb.
Nem tudja még, h mit csináltok, de én tuti kellemetlenül érezném magam, h miközben hancúrozok a babára is figyelnem kell,kerülgetnem kell őt, nehogy ráfeküdjünk.
Nekem nem lenne hozzá gusztusom, már bocs.
Egyébként nálunk a gyereknek a saját ágyában, a saját szobájában van a helye, de természetesen ez is mindenkinek a saját döntése szerint alakul.... B.
Én emlékszem, hogy gyerekkoromban hallottam anyámékat párszor izélni (pedig külön szobában voltunk), és amíg kicsi voltam, és nem tudtam, hogy mit csinálnak, féltem, hogy valami baj van velük.
Szerintem nem egészséges dolog előtte csinálni, pláne nem egy ágyban vele. És nem csak lelkileg értem, hanem testileg is. Gondoljatok már bele, testnedvek meg minden.... fujjj...
tök vicces ahogy néhányan kiakadtatok,jókat mulattam a véleményeken:-)))
nálunk a pici egy szobában van velünk,de külön ágyban!mi így vagyunk együtt(már amikor),de azért azt mi se tennénk,h amikor ott van velünk egy ágyban akkor...izé...hát,azért az tényleg gáz lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!