Most ez komoly, hogy ennyi nyugta nem lehet az embernek a gyerek mellett?
igen, annak, aki képtelen normális maradni, mert icicpicibabucikám van, az így jár.
Érdekes módon nálunk volt napirend, minden nap főztem, tiszta volt a lakás, minden nap legalább két órát voltunk kint. Volt idő magamra, a gyerekre, férjemre is. Sőt, másfél éves korától fősulira jártam kéthetente egy napot, a többi napon meg tanultam otthon...
CSak sokan szeretik magukat sajnáltatni. PEdig aki nem tudja megoldani, az saját maga tehet róla.
ÉS tudom, most jön a próbáltad volna meg hasfájós, nem alvó, stb gyerekkel...
figyi, ha sokgyerekes anyák rendszeresen órákat gyakoriznak, szerinted nagy lehet a baj?
Most is van egy háromgyerekes kérdező, a legkisebbje még csak egy hónapos, de azonnal reagál minden kommentre... :)
NA, látod, nem olyan rossz a helyzet.
GYerekfüggő. Az icipicibabucikámosnak kívánom, h másodszorra fogjon ki egy kétemberes gyereket és apának legyen olyan munkabeosztása, h csak késő este ér rá. Akkor talán kevésbé lesz gúnyos.
...és mielőtt beszóltok: a gyerek alussza a napi egyszeri 20 percét (15 hónapos). Ilyen is van.
Nálunk 3 és fél hónapos baba van. 7kor fektetem, 8-ra alszik, utána az apjával együtt bedöglünk a kádba nyugodtan. Kéthetente befestem a szemöldökömet, havonta festi a fodrász barátnőm a hajamat. Manikűr, pedikűr eddig se volt. Esténként nyugiban filmezünk, beszélgetünk.
Emellett otthonról dolgozom, tiszta a lakás, minden nap sétálunk stb. Az mondjuk igaz, hogy a nap nagy része a gyereké.
Annak olyan, mint ahogy a link mutatja, aki mártírt csinál magából, az pedig meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!