Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó tápszer a Milupa AR?...

Jó tápszer a Milupa AR? Fájhat ettől a babám pocija?

Figyelt kérdés
Idáig BebaHA-t kapott kislányom, de sokat bukott, így váltottunk. Evés után mostanában elég sokat sírdogál. Mi lehet ennek az oka?
2008. szept. 10. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért kellett más tápszer,mármint Beba helyett Milupa?Mi is Bebea HA-val kezdtünk és a bukás miatt tértünk át a Beba HA/AR-re.Amikor rendeződtek a dolgok 7 hósan kezdtük el a Beba HA 2 Aktív-ot.A hasfájás oka lehet,hogy más fajta a tápszer vagy pedig,hogy az AR-es megfogja a hasát.Nekünk így volt,sokszor napokig nem volt széklete és nyűglődött ezért Laevolac-ot kapott,majd 3,5 hótól kezdetem a gyümölcsöt és ezek segítettek.
2008. szept. 10. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kislányom a Humana ha1-et kapja,nekünk nagyon bevált,szereti és alig van bukás.Nálunk a kórházban is ezt kapják az újszülöttek.
2008. szept. 10. 17:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

EN nagyon meg vagyok elegedve a Milupa Ar tapszerrel,a mi pici lanyunk is nagyon bukos egy picike volt a noverem ajanlotta nekunk akinek a picikeje is bukos baba volt es sok tapszer kiprobalasa utan talalt ra erre a tapszerre.Nekunk nem okozott gorcsoket sem es rendesen volt szeklete is es az ize is kellemesen edes.Mi most mar a kettes milupa ar hasznaljuk es szepen fejlodunk,de minden baba mas es mas igy lehet,hogy nekunk bevallt de nektek hasfajast okozhat amugy szentjanoskenyrfa szarmazekot tartalmaz ami nehany babanal hasmenest okozhat varjatok egy kicsit vele leht,hogy az atallas okozza a gorcsoket soha nem szabad hirtelen valtani csak fokozatosan!Jo babazast kivanok!

2008. szept. 13. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!