13 hónapos a kisfiam, szeretném teljesen elválasztani, hogyan kezdjek neki? Egyszerűen ne adjak neki?
Jézusom, hát ezt eléggél elrontottad. 13 hónaposan? Na ne, hát most sokkal rosszabb lesz neki, mintha korábban próbáltad volna. Már jobban hozzászokott. Az előttem szólóval értek egyet.
Dr gratulálok, ahogy itt leírtad, kb. mintha egy 3 hónapos babáról beszélnénk, nem pedig 13 hónapos. Ügyes vagy. Már rég adhattál volna neki főtt sárgarépa, babakaját meg ilyenek. Ennek ellenére még mit eszik anyatej. Hát ez szép. Ilyenkor már a főtt húst is ehetné persze finoman.
Saját magadnak köszönheted, ha éjjel sír a szoptatás miatt akkor pedig gondolj arra, hogy nem te szenvedsz hallgatni, hanem a te hülyeséged miatt szenved a baba.
Van apja is menjen be hozzá ő, ha nem és te mész be eleinte még adhatsz neki, de fokozatosan le kell szoktatni Próbáld máshogyan megnyugtatni cumisüvegben is teát adhatsz, ha már végképp nem tudsz vele mit csinálni csak akkor szoptassad, ha minden kötél szakad
Nyugi, tudtam hogy kapni fogsz, szoptatós kérdést EZEN az oldalon egyszerűen nem szabad feltenni, engem múltkor le-dögözött egy kedves anyatárs, meg azt mondták minek nekem gyerek. na mindegy.
Szóval először is, csökkentsd a nappali szopikat, reggel ébredés utánra és este lefekvésre. A napközbeniket teljesen felejts el, adjál neki tápláló kaját és nem kell majd neki cici, nagyon foglald el valamivel. pár nap, és szerintem menni fog. Ezután jön majd az éjszakáról leszoktatás, ami szintén nehéz lesz, de egyszerűen nincs más választásotok. Az esti lefekvéses szopit hagyd meg, de éjszaka mindenképpen vizzel vagy teával kínáld. Vagy próbálj neki jóéjszakát tápszert adni lefekvés előtt, hogy jobban eltelítse a kis gyomrát.
nehéz napok elé néztek, de légy következetes.szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!