Miért sírja el magát mindig a babám a buszon?
Figyelt kérdés
Villamoson dettó, igaz metrót még nem próbáltam. De felszállunk, megyünk 1 megállót, nézeget meg elvan aztán azt látom hogy kikerekedik a szeme, görbül a szája és elkezd sírni. Tök hirtelen, mintha mondjuk valaki bántotta volna, a semmiből nagy ordítás úgy hogy levegőt se kap.. Mi baja ennek a gyereknek a buszokkal? Most mindenhová csak gyalog tudok vele menni.. veletek volt már ilyen? Mintha félne... csak azt nem tudom mitől félelmesebb a buszon nézelődni, mintha simán csak sétálnánk...2015. szept. 17. 17:55
1/11 A kérdező kommentje:
Fél éves.
2015. szept. 17. 17:55
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy cikisen öltözteted, és égőnek tartja az emberek előtt.
3/11 anonim válasza:
Miben van? babakocsi? hordozó?
Zavarhatja a a zaj vagy a szokatlan rázkódás is például.
4/11 A kérdező kommentje:
Babakocsiban igen. De hát akkor is rázkódik ha tolom és azt szereti.
2015. szept. 17. 18:00
5/11 anonim válasza:
Vidd hordozóban. A buszon sok az idegen zaj, sok az idegen, minden ismeretlen, sok hang is furcsa. Érthető szerintem.
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy siman rosszul van. A babakocsi mozgása és egy jármű mozgása nem ugyanaz.
7/11 anonim válasza:
lehet hogy rosszul van...újabban az én lányom is nyüszög az autóban, ha szerencsénk van, még hazaérünk mielőtt kidobja a taccsot, ha nincs, takaríthatom az autósülést újra és újra...
8/11 anonim válasza:
Ha szerinted a babakocsi meg a busz ugyanaz, akkor vidd csak babakocsival.
9/11 anonim válasza:
Hát nkem is jön, hogy sírjak néha a buszon, szóval megértem :D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes ès a kevésbé értelmes válaszokat.
2015. szept. 17. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!