Ha több óráig utazik egy kisgyerek légkondis buszon lehet valami baja tőle?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 07:57
1/7 anonim válasza:
Megfazhat a hőmérséklet különbség miatt, ha érzékeny, begyulladt az a szeme, füle.
2/7 anonim válasza:
Valami kis kendő nem árthat a fejére, plusz zokni meg egy kardigán mindenképpen. Zoknit és pulcsit még én is szoktam vinni, pedig már felnőttem :) Amit még tehettek, ha érzékeny hogy ne ő üljön az ablak mellett, mert ott fújják a legjobban a szellőzőkből.
3/7 anonim válasza:
Nálunk megy a légkondi itthon, belváros, műemlék 60 cm-es falak, huzatot képtelenség csinálni, 26-27 fok van, másképp kibírhatatlan lenne, e nélkül 36-37 fok volt. 13 hónapos, újszülött kora óta használjuk, egyszer sem volt beteg, még csak náthás sem.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nekünk nincs itthon de ha bevásárolunk csak akkor szokott találkozni légkondival! Eddig adtól nem volt baja szerencsére! Remélem itt sem fog meghülni!
2013. aug. 5. 08:27
5/7 anonim válasza:
Ahogy írták korábban: vigyél ruhácskát, mert a sofőrök fridzsidert csinálnak a buszból.
6/7 A kérdező kommentje:
Persze! :) A bevásárláshoz is mindig viszek plusz ruhát neki mert ki tudja mennyivel van hidegebb!
2013. aug. 5. 08:31
7/7 anonim válasza:
Igen, sajnos nem azzal van a baj, hogy légkondi, mert ha otthon használja az ember, tudja, hol a határ, de a buszon sajnos nem.
Egyszer, mikor már mindenki didergett a buszon, és nem volt több ruhánk, amit magunkra aggathattunk volna, előre mentem, hogy megkérjem a sofőrt, hogy vegye lejjebb. Erre leordította a fejemet, hogy a légkondi vagy megy, vagy nem, és reméli, hogy engem fognak majd meglincselni emiatt az utasok. Hadd ne mondjam, hogy mindenki megkönnyebbült, mikor végre kikapcsolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!