Nem féltek, hogy a baba végig sírja a babakocsis utat?
Persze hogy történt. Legjobb, amikor még egy két éves is hisztizik mellette. :)
Mondjuk én annyiban szerencsés voltam, hogy meleg időre esett a pici babás időszak, így ha kellett, kivettem.
Bár lehet hogy bundaszákkal együtt hidegben is kivehető.
A tapasztalatom az, hogy ha nem éhes és nem fáj a hasa egy babának, vagy nem folyt a nyakáig a pisi-kaki, akkor aludni szoktak kocsiban, mert jól elringatja őket.
Mondjuk az legkevésbé sem érdekelne, hogy mit gondolnak mások.
Azt kell tenni ilyen helyzetben, ami a babának a legjobb.
Nagy félelmem volt ez nekem is. :)))
Egyszer jártam úgy hogy sírt babakocsizás közben, fájt a hasa, 1 hónapos volt. Megálltam az út szélén, kivettem és próbáltam megnyugtatni. Sikerült. Mentünk tovább.
Volt még egy hasonló eset, akkor megálltam a játszótérnél és leültem egy padra, kivettem és szintén megnyugtattam.
Ha tele pocakkal, tiszta pelussal indultok el, nem hiszem hogy végig fogja sírni a sétát. Főleg így, hogy már többször voltatok sétálni....
Ha sír, nyugtasd meg és ne érdekeljen hogy ki mit szól az utcán.
2.fiam az első 7 hónapban végig ordított...na jó,meg aludt is:)
Ha kimentünk eleinte végig ordította azt fél órát 40 percet míg kint voltunk...nem tudtam mit csinálni,a nagyobbal is kint kellett lenni,mivel tél volt,kivenni,vagy magamra kötni nem nagyon tudtam...
minket is néztek sokan, de én fiam tényleg sokszor "hobbiból" sírt,lehet csúnyán hangzik,de hozzászoktam...meg ő is a babakocsizáshoz :D
Én hordozókendőben viszem ki, de ez az egyik nagy parám. Megnyugtatásul: én úgy tapasztalom, hogy azt természetesnek veszik az emberek, ha egy baba sír a babakocsiban. Ha viszont kendőben sír, akkor kínzom.
Az első két hónapban próbáltunk néha babakocsizni, mindig üvöltött, kendőben szinte soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!