Kutyás kismamák! Amíg babakocsis volt a baba, vittétek egyszerre sétálni őt és a kutyát?
Közepes termetű kutyám van, eddig naponta mentünk sétálni. Arra gondoltam, ha megszületik a babám, akkor együtt is mehetnénk, főleg amíg a kicsit babakocsiban kell tolnom. Más is csinál ilyet, vagy ez egy teljesen hülye elgondolás?
Tapasztalatok érdekelnének!
Ja előző vagyok, látom közepes méretű, de nem is a mérete a fontos, hanem az hogyan neveltétek, hogy kutyaként van-e kezelve, tudja-e ki a főnöK. Egy törpekutya is tud nagy galibát csináli.
És semmiképpen ne csavard a kezedre vagy a babakocsira a pórázt.
Köszönöm a válaszokat!
NEkem az a tapasztalatom, hogy a 60 kgos macival egyszerűbb, mint egy tacskóval. 7 éves korom óta tartanak a szüleim rottweilereket, szóval tudom, miről beszélek:)
Amúgy a sétánk során 2 hely van, ahol nyugtalanabb a kutya, ott laknak olyan ebek, akikkel kölcsönös az utálat, aztán hergelik egymást.
A pórázt eddig sem tekertem a kezemre, de kösz a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!