Anyósod napi hány órát van egyedül el a kicsivel?
Mi ritkán találkozunk, mert messze laknak. HA közelebb laknának jó szívvel rá merném bízni a lányokat bármennyi időre. Egyelőre még anyatejesek, (5 hónaposak) de ha már nem lesznek ennyire hozzám kötve napokra is mennek majd mamázni.
Az én anyukámhoz lakunk közel, kocsival olyan 5-10 percre. Ő gyakran jön át segíteni vagy én viszem hozzá a gyerekeket, ameddig valamit el kell intéznem. Illetve apukámmal is voltak már a kiscsajszik, úgy, hogy etette is őket, mert hosszabb dolgom volt, úgyhogy lefejt tejcit kaptak. Semmi gond nem volt.
Amennyit kell. Voltak pár órára is nála a gyerekek, illetve napokig is.
Mindig van valami valamelyikkel, most pl a nagyot műtötték, vele voltam napközben a kórházban. Előtte a nagyok voltak vele hetekig, amíg én a koraszülött legkisebbel voltam kórházban.
5 és 2,5 évesek illetve 3,5 hónapos
Én nem bízom anyósomban. Nem lakik velünk hál isten, havonta egyszer megyünk hozzá akkor is 1 perc után már nem akarja tartogatni a gyereket. Játszani sem tud vele, csak visít meg üvölt mindenféle hülyeséget a gyereknek, szegény kisfiam meg mindig megijed tőle.
Anyuék sokszor elviszik őt, pár utcával arrébb laknak. Hétköznap egyszer biztos ott van 4-fél-ig, és majdnem minden hétvégén ott van fél-1 napot.
Anyu mindent tud a kisfiamról, mikor mennyit eszik, mikor alszik, miért sír. Rá bátran rábízom.
5. vagyok
4-fél7ig
A 7 lemaradt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!