Anyukák! Hogy boldogultok két kicsivel egyedül? Hogy zajlik a séta, és a nap közbeni altatások? Főleg olyanok érdekelnek akiknek a gyerekeiknek totál más a napirendjük!
A nagy 3 éves, a kicsi 6 hónapos.
A nagy nem ovis. nem irattam be.
Délelőtt amikor a kicsi alszik, akkor megyünk játszótérre, bevásárolni, postára. stb.
hazaérünk, ebédelünk, a nagy megy aludni, a kicsi ált. nem.
Akkor ha tudok takarítok kicsit, ha nem hagy a baba, akkor vele foglalkozom.
Felébred a nagy, akkor a kicsi lesz álmos.
Így ő megy aludni, a naggyal játszom, vagy ha van dolgom, azt csinálom.
Délután 5-től mindkettő fent van, ilyenkor ér haza a férjem, 6 kor van vacsi, kicsi játék, 7 után kicsivel fürdés együtt, majd a kicsi szopik, addig a nagynak apa mesét olvas, egyszerre alvás, kb nyolckor!!
Buli vaaan! alszanak!
Hát, az elején elég nehéz volt nekünk is. A nagy 2 éves volt, amikor megszületett a kicsi. Hát, nem aludtak együtt, kb. a kicsi 8 hónapos koráig. Hiába próbáltam őket szoktatni. És hát a kicsi mindig felébredt, ha a nagy zajongott. Sőt, volt olyan is, hogy nagy nehezen elaltattam a kicsit, mire a nagy benyitott nagy boldogan, hogy szia anya!
A séta az jó volt, mert akkor tuti elaludt a kicsi a kocsi elringatta. Nyáron volt kicsi, szóval eltoltam a játszótérre, elaludt, és amíg aludt a lányom játszott a játszótéren. Nekem is nehéz volt, mert a férjem este 10-kor járt haza. Így utólag nem tudom hogy bírtam, de kitartás, ha betölti az 1 évet a kicsi, onnantól minden könnyebb. A takarítással meg ne is foglalkozz. Én attól voltam mindig idegbeteg, hogy semmire nem volt időm. Aztán fogadtunk egy bejárónőt, Fél évig járt 2 hetente egyszer, tűzoltásnak jó volt, és ezt még ki lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!