Buszon hogy biztonságosabb utazni, babakocsival, vagy hordozóval?
Babakocsinál az a lényeg, hogy állítsd be a babakocsiknak fenntartott helyre. Fékezd le, ha a gyereket benne hagyod, akkor az egyik kezeddel mindig fogd és kapaszkodj.
Egyszer amikor az egyik buszon utaztam, az én babakocsim már be volt állítva, felszállt két anyuka szintén babakocsival. Az egyik be tudott állni mellém keresztbe, a másik mögöttünk, a menetiránynak megfelelően. Aztán valaki bevágott a busz elé, padlófék, én a mellettem lévő anyukával meg a kocsikkal csak rándultunk egyet, de az az anyuka aki nem tudott már beállni, az repült kocsival együtt előre, a sofőr felé... A gyerek nem esett ki a kocsiból, mert anyuka kapott utána, de ő csúnyán megrándította a vállát.
Az új típusú, alacsony padlósoknak középen van. Ott rendesen be is tudsz állni, általában két babakocsinak van hely.
A régieknél hátulra csak kiraktak egy babakocsis képet és a hátsó ajtónál ki van szedve a középső korlát és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!