A budapesti Cat Café-ban / Macskakávézó mennyire szívesen látják a gyerekeket? Velem nem voltak túl kedvesek mikor közöltem, hogy babával megyünk. Aki már volt ott: babakocsival van esély bemenni vagy vigyem a picit inkább kenguruban?
minek viszel egy 6 hós babát ilyen helyre?
nem is értem.
én irtózom a macskáktól az egy dolog, nem vinném a babámat oda.
2. nyilván olyan emberek mennek a macskakávézóba, akik szeretik a macskákat. Attól, hogy te irtózol tőlük, más még szeretheti őket és esetleg szeretné a gyerekét is állatszeretetre nevelni, vagy nincs lehetősége addig másra bízni a babát. 1. voltam.
Kérdező, mikor én voltam, akkor az egyik cica belemászott az ölembe, és ott aludt egy csomó ideig, nagyon cuki volt, és szerintem a sütik is nagyon finomak.
nem nyilván!
szerintem gusztustalan az egész macskakávézó, de ez csak az én véleményem. annyira tipikus, hogy mindig át kell venni ezeket a barom dolgokat.
és igen gusztustalan, hogy kisbabát elviszi egy ilyen helyre!
menjen akkor amikor tud valaki vigyázni a babára.
és úgy enni, hogy közben a macskák ott flangálnak.
igényes! :D
de nagy lett az arcod!
nekem sem állnak ugrásra készen! és ugatni a kutyák szoktak, nyávogni meg a macskák. :D
dolgoznak a nagyszülők.
de akkor sem tartom normális dolognak,hogy egy kisbabával elmész ilyen helyre.
vidd babakocsival, és utána meg szólj,hogy kéred a panaszkönyvet! :DD
az egy dolog, hogy én később sem vinném, mert utálom a macskákat, most már lassan a kutyákat sem nagyon szeretem, de ez más tészta. egyszerűen fel nem foghatom, hogy egy kv-zóba miért kell macskákat betenni. nem való oda, ahol esznek-isznak az emberek, akármilyen tiszták, ezt most minden rosszindulat nélkül írom, de igazad van, nem ez volt a kérdés.
szerintem praktikusabb a kenguru egyébként, mert még a mekibe sem tudsz babakocsival nagyon bemenni.
mondjuk ez is attól függ, hogy mekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!