A budapesti Cat Café-ban / Macskakávézó mennyire szívesen látják a gyerekeket? Velem nem voltak túl kedvesek mikor közöltem, hogy babával megyünk. Aki már volt ott: babakocsival van esély bemenni vagy vigyem a picit inkább kenguruban?
én vagyok a felháborodott:
ja, azt tudom! :D
mármint hogy a japánoknál müxik.
nekem furcsa, de mindegy.
de a kérdésre visszatérve, jó a kenguru teljesen. ha mennék, így vinném, és máshová is praktikus, bár nekem nincs.
ja, tisztábbak, meg betegséget hordoznak.
sok sikert hozzájuk!
én attól még undorodom tőlük, és nem engedném, hogy a kisbabámat a közelükbe.
családban is van, pfájjj! szerencsére ritkán találkoznak.
az egy dolog hogy szereti valaki az állatokat.
szeresse.
de hogy egy kávézóba macskákat tegyenek?
vicc! szerintem van aki még egy tálból is eszik velük. :D
nincs közöm hozzá, de véleményem lehet. és szerintem igénytelenség valamilyen szinten egy pici babát odavinni.
és nem azért mert én nem szeretem a macskákat.
nagyon megdöbbentő, hogy mennyien másképp' gondolják.
65%-os, nem értelek.
Sok mindennel én sem értek egyet ebben a világban, sok minden nem tetszik és sok olyan dolgot látok, amit én soha nem tennék meg. Csak hogy egy személyes példát mondjak: mi nem használunk babakocsit, helyette kendőzünk. Ennek ellenére nem szólok be annak, aki babakocsiban viszi a gyerekét, mert:
1. nem az én dolgom, hogy más mit csinál
2. mindenki másképp gondolkodik, ettől érdekes a világ
3. attól, hogy én nem teszek így vagy úgy, vagy nem értek valamivel egyet, az egyáltalán nem biztos, hogy rossz dolog.
Ha valaki véleményre kíváncsi bármilyen témával kapcsolatban, akkor kell véleményt nyilvánítani, de akkor sem olyan formában, ahogy azt te tetted, kiváltképp, hogy itt most nem erre irányult a kérdés.
Elnézést a totális OFF-ért, de nem tudtam szó nélkül hagyni... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!