Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A budapesti Cat Café-ban /...

A budapesti Cat Café-ban / Macskakávézó mennyire szívesen látják a gyerekeket? Velem nem voltak túl kedvesek mikor közöltem, hogy babával megyünk. Aki már volt ott: babakocsival van esély bemenni vagy vigyem a picit inkább kenguruban?

Figyelt kérdés
6 hónapos, nem tud még akkora kárt tenni a cicákban :)

2013. máj. 27. 11:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként a macskakávézók a köztudottan "gusztustalan" és (anti)"igényes" mocsokban telhetetlen japánoknál már régóta müködnek...
2013. máj. 28. 23:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem az arcom méretéröl van szó, hanem arról, hogy màshogy beszél akinek van kire bízni a gyerekét. Nálunk is dolgoznak a nagyiék, 260 illetve 8000 kilométer távolságban tõlünk. Máskor is megyünk még a kávézóba, mert tényleg finomak a sütik és belõlem nem vált ki ellenérzést, ha egy circa is az ölembe ül. Egyébként kötelezõ a kézfertõtlenítés, az állatok egészsége miatt. Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 28. 23:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

én vagyok a felháborodott:

ja, azt tudom! :D

mármint hogy a japánoknál müxik.

2013. máj. 28. 23:42
 14/22 anonim ***** válasza:
16%

nekem furcsa, de mindegy.

de a kérdésre visszatérve, jó a kenguru teljesen. ha mennék, így vinném, és máshová is praktikus, bár nekem nincs.

2013. máj. 28. 23:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jézus, 65 %, álljál már le! Ki kérdezte, hogy te szereted-e a macskákat és mennél-e kávézóba??? Nagyon sok ember örül ennek a lehetőségnek, akiknek sajnos nem adatik meg, hogy otthon macskát tartsanak. Egyébként, azok a macskák tisztábbak, mint sok ember...
2013. máj. 29. 09:20
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

ja, tisztábbak, meg betegséget hordoznak.

sok sikert hozzájuk!

én attól még undorodom tőlük, és nem engedném, hogy a kisbabámat a közelükbe.

családban is van, pfájjj! szerencsére ritkán találkoznak.

2013. máj. 29. 23:29
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

az egy dolog hogy szereti valaki az állatokat.

szeresse.

de hogy egy kávézóba macskákat tegyenek?

vicc! szerintem van aki még egy tálból is eszik velük. :D

2013. máj. 29. 23:31
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
És kit érdekel, hogy te utálod őket? :D Akkor nem mész oda, meg a gyerekedet se vized oda. Ennyi.Más meg hogy mit csinál, ahhoz szerencsére semmi közöd nincs.
2013. máj. 30. 09:14
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

nincs közöm hozzá, de véleményem lehet. és szerintem igénytelenség valamilyen szinten egy pici babát odavinni.

és nem azért mert én nem szeretem a macskákat.

nagyon megdöbbentő, hogy mennyien másképp' gondolják.

2013. máj. 30. 23:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

65%-os, nem értelek.

Sok mindennel én sem értek egyet ebben a világban, sok minden nem tetszik és sok olyan dolgot látok, amit én soha nem tennék meg. Csak hogy egy személyes példát mondjak: mi nem használunk babakocsit, helyette kendőzünk. Ennek ellenére nem szólok be annak, aki babakocsiban viszi a gyerekét, mert:

1. nem az én dolgom, hogy más mit csinál

2. mindenki másképp gondolkodik, ettől érdekes a világ

3. attól, hogy én nem teszek így vagy úgy, vagy nem értek valamivel egyet, az egyáltalán nem biztos, hogy rossz dolog.

Ha valaki véleményre kíváncsi bármilyen témával kapcsolatban, akkor kell véleményt nyilvánítani, de akkor sem olyan formában, ahogy azt te tetted, kiváltképp, hogy itt most nem erre irányult a kérdés.

Elnézést a totális OFF-ért, de nem tudtam szó nélkül hagyni... :S

2013. jún. 1. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!