Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A budapesti Cat Café-ban /...

A budapesti Cat Café-ban / Macskakávézó mennyire szívesen látják a gyerekeket? Velem nem voltak túl kedvesek mikor közöltem, hogy babával megyünk. Aki már volt ott: babakocsival van esély bemenni vagy vigyem a picit inkább kenguruban?

Figyelt kérdés
6 hónapos, nem tud még akkora kárt tenni a cicákban :)

2013. máj. 27. 11:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

már magamat sem értem, hogy miért "undorodom" ennyire az állatoktól. a terhesség, szülés óta féltem nagyon a babámat.

soha nem szoktam ítélkezni, hogy szoptasson/tápszerezzen az anyuka (miért tenném), de az viszont kiakaszt, ha valaki eszik pl. és állat van mellette.

de lehet hogy abból adódik hogy terhességem alatt sem mentem szívesen oda, ahol állat volt (macska, kutya).

valahogy nem tartom gusztusosnak ezt a helyet, akármennyire tiszták a cicák. és pici babával meg főként nem.

2013. jún. 2. 01:40
 22/22 anonim ***** válasza:
17%

mindegy, témát lezártam.

nem is én nyitottam. :)

mindenki tegye azt, amit jónak lát. ÁMEN! :)

2013. jún. 2. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!