Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megosztana velem a tapasztalat...

Megosztana velem a tapasztalatat az, akinek a babaja nyelve le volt nove, tapadva, es megsem vitte el felvagatni, mert tudott enni, es nem volt olyan veszes?

Figyelt kérdés
az orvos azt mondta hogy a fogak majd elorebb tolhatjak, es meg ne foglalkozzak ezzel. Erdemes varni, tenyleg kialakul magatol?
2015. szept. 13. 20:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, hogy miskolci vagy-e, mert tudok ajánlani egy kedves doktornénit. A lányunk 5 hetes volt, amikor Dr. Takács Ilona megcsinálta neki ezt a beavatkozást. Ő fülorrgégész, a PPS-MED-ben dolgozik. Ez nem magánrendelés, TB támogatott, tehát nem kellett fizetni érte. Ha jól emlékszem beutaló nem kellett, csak időpontot kellett kérni, kb. 2 hétre adtak. Pár percet kellett várni, nagyon szép, tiszta hely, kedvesek az alkalmazottak. Maga a beavatkozás 2 másodperc és nem fáj. Nekem úgy tűnt, hogy egy ollóval vágta el.

Én a helyedben megmutatnám neki és ő majd eldönti, hogy szükséges-e egyáltalán. Vagy keress egy magánrendelést, ha ez a hely nem szimpatikus.

[link]

2015. szept. 24. 08:57
 22/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az ajanlast, megprobalom majd lehet. Azt mondta a Gyek-ben az orvos, hogy nincs lenove annyira, de kesobb okozhat beszednel problemat, de ok barmikor felvagjak. igy engedett el. Tehat ezert nem akarom annyiban hagyni, de meg gondolkozom rajta. Nagyon koszi mindenkinek
2015. szept. 24. 09:01
 23/24 anonim ***** válasza:

11. vagyok: Sajnálom, hogy így jártatok. Az én lányomnak se volt vészes a lenövés, de a gyerekorvos abszolút nem akart hozzányúlni, egyből FOG-hez küldött minket. Mi magánrendelésen csináltattuk, egyszerűen azért, mert őt már ismertem, az sztk rendelésen meg heti 2 órát rendel, akihez küldtek. Cserébe ezren vannak nála minden alkalommal.

Ha úgy gondolod, fuss még egy kört, csak a saját megnyugatásodra. Most még kicsinek könnyebb megcsinálni, mint később. Kinek hiányzik csak ezért egy altatás?

2015. szept. 24. 21:18
 24/24 A kérdező kommentje:
kedves utolso koszonom az egyutterzest. igen igy van, en is ezert szerettem volna tulesni rajta most, mert kesobb ahogy irtak tobben es olvastam is sokkal nehezebb. mindennel igy van szinte. De ok nem csinaltak meg, csak azt hajtogattak , hogy barmikor megcsinaljak majd, a barmikorban a most is benne van szerintem, de megsem tettek meg. erthtetlen szamomra. Mindig figyelem a kis nyelvet mennyire tudja nyujtani, es gondolkozom mit tegyek. Maganrendelesre fogok menni most mar ez mar biztos, ha ugy dontok, hogy viszem. Koszonom!
2015. szept. 25. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!