Megosztana velem a tapasztalatat az, akinek a babaja nyelve le volt nove, tapadva, es megsem vitte el felvagatni, mert tudott enni, es nem volt olyan veszes?
Azért kérdeztem, hogy miskolci vagy-e, mert tudok ajánlani egy kedves doktornénit. A lányunk 5 hetes volt, amikor Dr. Takács Ilona megcsinálta neki ezt a beavatkozást. Ő fülorrgégész, a PPS-MED-ben dolgozik. Ez nem magánrendelés, TB támogatott, tehát nem kellett fizetni érte. Ha jól emlékszem beutaló nem kellett, csak időpontot kellett kérni, kb. 2 hétre adtak. Pár percet kellett várni, nagyon szép, tiszta hely, kedvesek az alkalmazottak. Maga a beavatkozás 2 másodperc és nem fáj. Nekem úgy tűnt, hogy egy ollóval vágta el.
Én a helyedben megmutatnám neki és ő majd eldönti, hogy szükséges-e egyáltalán. Vagy keress egy magánrendelést, ha ez a hely nem szimpatikus.
11. vagyok: Sajnálom, hogy így jártatok. Az én lányomnak se volt vészes a lenövés, de a gyerekorvos abszolút nem akart hozzányúlni, egyből FOG-hez küldött minket. Mi magánrendelésen csináltattuk, egyszerűen azért, mert őt már ismertem, az sztk rendelésen meg heti 2 órát rendel, akihez küldtek. Cserébe ezren vannak nála minden alkalommal.
Ha úgy gondolod, fuss még egy kört, csak a saját megnyugatásodra. Most még kicsinek könnyebb megcsinálni, mint később. Kinek hiányzik csak ezért egy altatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!