Megosztaná velem a tapasztalatát aki járt a MensMentisben endokrinológián? Megérte elmenni hozzájuk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Két éve szeretnénk gyermeket, sajnos eddig sikertelenek voltak a hónapok. Minden kivizsgáláson átestünk a párommal, nála minden rendben, nálam is. Legalább is azt állították. Pajzsmirigyem tsh értéke a megadott tartományban volt ugyan (0,45), de sok helyen olvastam, hogy nem ideális a teherbeeséshez. Gondoltam a Mensmentisben tudnának valamit mondani a problémámra, eddig minden magánúton tett orvosi látogatáson elküldtek, hogy ez teljesen normális érték a gyerekvállaláshoz. Engem viszont nem hagy nyugodni.
2015. júl. 24. 11:11
1/3 anonim válasza:
Nekik köszönhetjük a két gyermekünket! Életünk legjobb döntése volt elmenni hozzájuk. Előtte évekig bolyongtunk az eü különböző berkeiben. Emberséges, empatikus, kedves és nagy szaktudású embereket ismertünk itt meg, sosem mennék máshová.
2/3 anonim válasza:
Ha ők nincsenek soha nem lehettem volna anya.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a gyors válaszokat! Ez után már nem kérdés, hogy megyek-e a dolog után :)
Minden jót nektek!
24/N
2015. júl. 24. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!