Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szoktál csinálni, amikor...

Mit szoktál csinálni, amikor úgy érzed már nem bírod energiával, erővel, és idegekkel a babád mellett?

Figyelt kérdés

Teljesen kimerültem,elsősorban idegileg. Túl sok a teher rajtam, főiskolát kezdtem a baba mellett, közben költöznünk kell, a gyerek is az utóbbi hetekben csak hiszizik és üvöltözik, apa későn ér haza.

Segít amiben tud, fürdet, etet, pelenkáz,de ez már nem segít rajtam, mert annyira ki vagyok merülve.

Hogyan töltődjek fel?

Vitamint szedek de már az se segít,teljesen rászoktam a kávéra, ha nem iszok már a fejem is fáj...

Úgy érzem ebben a tempóban hamarosan kórházba kerülök.

2010. márc. 12. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem az lenne a legjobb ha egy kisödöre elmennétek a pároddal valahova h egy kicsit kettesben legyetek menniy idös amuyg a kicsi?remélem azért még nem vagy depresszios mert az a kicsire is elég nagy nyomást tessz
2010. márc. 12. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:

szia

nem fogsz kórházba kerülni,mert ez az a pont,amikor még valahonnan jönnek az erők,energiák.én azzal töltődök fel,ha fél órát mással foglalkozhatok,mint amivel eddig.elmegyek biciklizni,sétálni,de egyedül,apára hagyom a gyereket.ilyenkor az agyam pihen picit,és ez pont elég,hogy elölről kezdjem.menj le egy kicsit futni,vagy tegyél be egy jó lemezt és táncolj egy kicsit.hidd el sokat fog segíteni.

2010. márc. 12. 12:40
 3/7 A kérdező kommentje:

:-)

10 hónapos,és nagyon öntudatára ébredt. Mindenki azt mondta hogy ha kicsit nagyobb lesz majd könnyebb lesz vele,de én visszasírom azt amikor még pici baba volt.

2010. márc. 12. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

En ratevedtem egy oldalra, angyalokszulei. Az osszes tortenetet elolvastam, es abban az idoben allandoan sirtam, hogy mi lett volna, ha az en picikem is...minden babat meggyaszoltam! Azota a ferjem letiltotta az oldalt, attol felt depresszios leszek. A lenyeg, hogy a mai napig eszembe jutnak a kicsi angyalkak, s hogy milyen nagyon szerencses vagyok az en kicsi fiammal. Ez ad nekem sok-sok turelmet.

Mindenkinek, aki leirta ott a tortenetet, ezuton szeretnek Oszinte Reszvetet nyilvanitani.

2010. márc. 12. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én is megittam a délutáni kávémat:)

Míg alszik a fiam, próbálom behozni a lemaradásomat a háztartásban, mert ha nem csinálom meg, rájöttem, attól ingerült leszek. Hülyeség, de ez van.

Az én 16 hónapos kisfiam azért már eljátszogat egyedül is, akkor én csak ülök, vagy fekszem és nézem. Vagy átlapozok valami olcsó női lapot. Ha jó zene szól a rádióban, akkor együtt táncikálunk, már tudja, melyikre fogom felkérni:) Ha nagyon rossz a kedvem, akkor erőt veszek magamon és elmegyünk egy nagyot sétálni, nekem jól esik, ha embereket látok az utcán, a fiam meg imádja a buszokat, autókat, a sétáló kutyákat nézni.

Nekem az éjszakai pihenés hiányzik, még nem volt olyan éjszaka, amit átaludtunk volna. Ha végképp nem bírtam felkelni, a férjem "átvette" a gyereket. Van, hogy hétvégén egy órát játszik a korán kelő gyerkőccel, és én alhatok még. A déli alvásakor pedig összebújunk és mi is szusszanunk.

Talán, ha végre itt a tavasz, egy kicsit más, könnyebb lesz minden.

Le a kalappal előtted, amiért a baba mellett még a sulit is csinálod! Kívánok Neked sok-sok erőt, kitartást hozzá és hogy minél előbb át tudj lendülni ezen a nehéz időszakon!

2010. márc. 12. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Kibosszankodom magam, egyébként rajtam nem segített a kettesben elmenni valahova. Múlt hét szombaton első alkalommal adtuk oda gyereket (18 hónapos) a nagyinak elmentünk vacsorázni, hazajöttünk filmezni, de mindketten csak róla beszéltünk végig mennyire hiányzik, állandóan az ágyába néztünk jól van-e, alszik, mire rájöttünk, hogy nincs is itthon. Reggel ugyan olyan korán keltünk és délután mentünk érte. Estére ugyan olyan fáradt voltam, mintha nem is lett volna külön tőlünk.

Hozzátéve még, 7 hónapos terhes vagyok és egyetemista is. Totál kivagyok 1 nap, de mit keresek itt még ilyen későn?!

2010. márc. 12. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
ez az angyalokszülei oldal nagyon kiborito elkezdtem olvasni és nagyon megrázott 17 évesen szültem mindenki ellenezte a babámat de én és a férjem kitartottunk a döntésünk mellet h vállaljuk ott kellet hagynom a sulit és mindent de nem bántam meg és nem is fogom soha én kiskorom ota intézetbe és nevelöszülöknél éltem s nem akartam h a fiamra is sors várjon nekem egy éves a fiam én nem tanulok mellete mert senki sincs aki vigyázna tudna rá sztem minden csak a türelem és szeretet kérdése
2010. márc. 14. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!