Más is küszködik az etetéssel? Ha igen, hogy bírjátok idegekkel? 10 hónapos kisfiú anyukája
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 13:03
1/6 anonim válasza:
idegekkel?hät hogy..igy.egy gyerekhez kel türelem,és igen,lehet hogy az etetésnél lesznek vele gondok.häl istennek a fiam mindent megeszik,mäsFél éves.ne legyél vele ideges,jätszva etesd.ha azt nem szereti,adj neki mäst..probälkozzz különbözö ételekkel.de nem irtad hogy te hogy küzdködsz az etetéssel.nem fogadja el a kajät?szétdobälja?vagy hogy?
2/6 anonim válasza:
Türelem s semmi erőltetés h a gyerek szeressen enni!!!!
3/6 anonim válasza:
Az én 4 hós babám sem akarta elfogadni az ételt kifújta kilökte a kezemből, és mostmár rájöttem arra hogy ha bohockodok vele etetés közben akkor elfogadja és azóta nagyon jól eszik és iszik is persze mert ő még inni sem akart. Kitartás neked próbálkozz töbször el fogja fogadni,sok sikert nektek
4/6 A kérdező kommentje:
Belekapdos mindig a kanálba,összeszorítja a száját,elfordítja a fejét.Szoktam viccelődni,de nevet,és ahogy közelítek a kanállal összeszorítja a száját.Esetek 80%-ban így van.Darabosat nem is merek adni,mert fulladozik tőle.
2009. márc. 27. 14:42
5/6 anonim válasza:
Az én 10 hónapos fiam ugyanezeket produkálja,mint a te babád.Szinte csak szopik.Úgy bírom idegekkel,hogy már teljesen kész vagyok idegileg.Nálam már betelt a pohár.Nincs ötletem és ráadásul még jönnek a rosszindulatú megjegyzések,hogy "ez a gyerek miért nem eszik már???"Húúúú...Együtt érzek veled.
6/6 anonim válasza:
Írom: Idegileg jól bírom.....még... :) Szintén összecsukja a száját, elfordítja a fejét a kezével pedig a biztonság kedvéért elhessegeti a kanalat nehogy a közelébe kerüljön. Most 7 és fél hós a babám, 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, 1 hónapig egész jól működött aztán jöttek a fogak...és még mindig jönnek és csak jönnek. Fogalmam sincs, hogy mikor fog megint legalább 1 kanálkával megenni bármiből is. Szóval nem vagy egyedül, de ne keseredj el, majd fognak enni a pöntyök. Remélem... :))
Azt viszont észrevettem, hogy ha velünk leül "enni", akkor kinézi a szánkból a mi ételünket. Talán nem sok van és nekiáll hamizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!