Aki Dévény tornára vitte gyermekét és megállapították nála, hogy izomletapadás van a gerincénél annak, hány alkalom után volt javulás majd végleges javulás?
Melyik mozgással vagytok elmaradva, és mennyi idős a babád?
Nekem nem mondták meg, hogy hol van probléma, csak annyit, hogy hipotoniás. Már az első kezelés után forgott, azóta voltunk mégegyszer és már megül támasztás nélkül is. Ő ezeket előtte nem tudta. Állítólag attól függ hányszor kell menni, hogy hogyan reagálnak a kezelésre. Nála vannak túl feszes és túl laza izmok is. Nekem úgy mondták a letapadt izmot fel kell lazítani, és megnyújtani, de azt a kezelő sem tudja előre, hogy ez hány alkalomból fog állni, pedig én is kiváncsi lettem volna.
9 hós és nem forog,hátról hasra fordítva is csak néhányszor csinálta, meg nem kúszik mászik. ülni ül megtámasztás nélkül de nem maga.
Tehát igazából nem csinál semmit. Engem rendkívül módon keserítettt az egész. állandóan azt mondták majd csinálja de én úgy éreztem, vmi baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!