Mikor alakul ki a babák végleges haj és szemszíne?
A végleges hajszín nagyon sokára alakulhat ki, nekem 10 évesen még szőkésbarna hajam volt, amúgy utána sötét barna lett.
Lányom szeme nagyon sötét kék volt, mikor megszületett, most pedig világoskék, de még mindig kék. Haja pedig vörös volt, még most is vörös (bár világosabb lett), de úgy látom hátul, ahol kihullott a haja, már kezd kiszőkülni. Ő most 10 hónapos.
Szia! Pontos választ nem tudok írni. Én is természetes vörös hajú vagyok. Az első kislányom vörös hajjal és kék szemmel született, és most is ilyen, 22 hónapos. Ugyan olyan a haja mint az enyém. (én is vörösen születtem). A második (5 hónapos) sötét szőke hajjal (vagy világos barna??) és kék szemmel -mint az újszülöttek- született, és most valamivel világosabb szőke, de nem az a tejszőke. :) Kíváncsi leszek én is hogy alakulnak majd. Bár az biztos hogy kék szeműek lesznek (mint szinte mindenki a családban).
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!