Mikorra alakul ki a babák végleges haj és szemszíne?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, hogy kezd kihullani a babahaja. Tele van vele a pelus ami a feje alatt van. 6hetes2011. ápr. 18. 20:38
1/5 anonim válasza:
2 éves korig is változhat, úgy hallottam.
2/5 anonim válasza:
10 éves koromig tejfel szőke voltam, mára már sötétbarna:)
Szóval nem tudom, ez még sokig változhat, egyelőre a fiam is szőke, kék szemű, szerintem a szeme már marad, a haja hááát nem tudom, az apjának fekete haja van:)
Ha arcra nem lenne a kiköpött másom, azt hinnék az emberek, h elcserélték a kórházban:)
Két és fél éves:)
4/5 anonim válasza:
hajszín nálam is serdülőkorban változott.
szemszín sokszor 1 évre kialakul, 2 évig változhat.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez is babafüggő. Unokaöcsémnek és hugomnak 6 hós kora után barnult be a kék szeme, most mindketten sötétbarna szeműek. Én babám most 6 hós és sötétkékszeme van, de ez valószínű marad is. Ja, nekem 3 éves koromig aranyszőke, hátul göndör hajam volt, most sötétbarna és szögegyenes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!