Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy jöttök ki a sógornőtökkel?

Hogy jöttök ki a sógornőtökkel?

Figyelt kérdés

Nekem van kettő sógornőm, az egyikkel maximálisan jó a viszonyom, hát a másikkal már elég változó, de próbálunk normális viszonyt ápolni.

Most ahogy visszaolvastam egy erre vonatkozó kérdést, úgy látom, hogy a párunk lánytestvérével általában "több a baj", mint mondjuk a testvérünk feleségével.Mert a tesóm feleségét, én is jobban szeretem, mint a párom húgát.

2010. márc. 11. 13:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt mondhatom, hogy elegge joban vagyunk a sogornommel.Neha van, hogy felidegesit az okoskodasaival, de amugy eleg normalis a kapcsolatunk.Ritkabban talalkozunk, de a het napbol 5-szor biztosan beszelunk, kozos programokat is szoktunk egyutt szervezni.
2010. márc. 11. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
13:34 vagyok, igen, én írtam ki kérdést :) részleteket nem tudok, tesóm annyit értett a dologból, hogy az orvos percekig szorongatta a kezét, hogy nagyon okosan tette, hogy időben telefonált, mert baj is lehetett volna, valami nem volt oké. nem tudom pontosan mi, merta sogórnőm ugye nem beszél velünk, tesóm meg meg volt illetőve, és sokat nem is ért a dologhoz, szóval nemigen értette, mi volt a baj :) de az a lényeg, hogy egészséges a kislány, most már nem aggódok! ki nem néztem volna tesómból, hogy ilyen határozott is tud lenni :) a naccsasszony a mentősökkel is hisztizett, tesóm meg ránéztt, és azt mondta, hogy:beszállás. most. úgy meglepődött, hogy ellent mert neki mondani a férje, hogy szó nélkül beszállt a mentőbe :)
2010. márc. 11. 14:02
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor az a lényeg,hogy jól van a kicsilány, a sógornőd miatt meg részvétem:-()

Minden jót!

2010. márc. 11. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Én legszívesebben agyon csapnám! :)

Borzasztó családja van a férjemnek. Nem is titkolom az ellenszenvem előtte. A tesója állandóan kihasználja, ha nincs baj, akkor felé sem néz. És még rossz ómen is, mert ha neki segít a párom, mindig történik valami rossz dolog a mi kárunkra.

2010. márc. 11. 14:16
 15/20 anonim ***** válasza:
a sógornőmmel jobban kijövök, mint a saját nővéremmel, és a nővérem férjével is nagyon jó a kapcsolatunk.
2010. márc. 11. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem jobb volt a kapcsolatom a baba elott a sogornommel. Ot egyebkent elobb ismertem, mint a ferjemet, de nem rajta keresztul ismerkedtunk meg. O nemreg szakitott a baratjaval, 13 evig voltak egyutt. A csaj most 37, hazakoltozott, s nekiallt az uridamat jatszani, anyuka meleg kajaval fogadja, mos-vasal neki, sogornom meg munka utan csak baratnozik meg cicomazza magat. Ezzel nem lenne semmi bajom, csak beszologat nekem, hogy "mi van, csak nem a gyerekhez igazitom ezentul az eletemet?" Valaszoltam is neki, hogy "hat nem is hozzad, aranyom!". Meg mikor hazajottunk a korhazbol, a kutya se nezett felenk, s mindig akkor telefonalt, mikor vagy szoptattam, vagy fejtem. Kb.2x tortent meg, hogy nem vettem fel a telefont (egyebkent alig lehet tole megszabadulni, annyit mond), es irt egy sms-t, ha nem veszem fel, tobbet nem is hiv. Akkor a ferjem kicsit helyretette. Udvariasak vagyunk egymassal tovabbra is, csak szerintem neki kicsit rossz latni engem a babaval (regen egyutt buliztunk), mikor neki valoszinuleg mar nem lesz. Kar hogy igy alakult.
2010. márc. 11. 15:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A ferjemnek 3 huga van.

Joban vagyok mind a harommal de nem vagyok egyikkel se igazan felhotlen kapcsolatba.

Mindegyik eleg "erdekes" egyeniseg.

Mi miutan osszehazasodtunk kijottunk tengerentulra.

Most azt probalom intezni h a kozepso hug is kijohessen pedig megmondtak h ennek az eselye egyenlo a nullaval.A ferjem mondta is ha nem hat nem de en meg mindig keresem a kiskapukat.Erre meg csak meg se koszoni annyit se mond h:fapapucs,csak mindig kerdezi:"na sikerult mar valamit intezni?"Pedig mar 2 hete mondtam neki h most mar neki is erdeklodnie kellene az adott helyen de hat o igy meg ugy meg nem tudja.Persze tolem meg elvarja h elintezzek mindent.Nem fogom Europat hivogatni miatta.

Pont a legfiatalabb sogornom keresett tegnap skypon.O 18 eves kozep iskolas lany.Egybol azzal kezdete:hogy ha en nem kereslek benneteket akkor titeket nem is erdekel hogy mi van velem" erre mondom neki"hat te sem nagyon keresel minket kedves" erre megint o " dehat neked sokkal tobb idod van mint nekem" Na hat ezen ugy kiakadtam,mondom neki " Honnan veszed h tobb idom van?Van egy 8 honapos kisfiam aki 24 oras figyelmet igenyel.Raadasul a haztartast is en vezetem:fozok,sutok,mosok,takaritok,bevasarolok,intezem az ugyeinket es megis tobb szabad idom lenne mint egy 18 eves kozepiskolas lanynak akinek csak az a dolga h tanuljon".Na,ne felj erre nem mondott semmit.

Persze megsertodott es meg a vegen en(en hulye) kertem tole bocsanatot.

Az az igazsag h sajnalom oket mert anya nelkul nottek fel,anyosom meghalt amikor meg nagyon kicsik voltak es nagyon latszik szegenyeken h milyen sorsuk volt.Ferjemet es a legidosebb lanyt a nagymama a kozepsot anyos huga a legkissebbet apos huga nevelte fel.De sajnos egyik helyen se bantak veluk jol,sot azt vartak-varjak mar h mikor mennek el onnan.Aposom meg alkoholista es nem beszamithato,sehogy se tudott volna 4 gyereket felnevelni.

Szoval en nagyon sajnalom oket es mindig probalok veluk kedves lenni de sokszor nem lehet mert kihasznaljak h en szanalmat erzek irantuk es tudjak nagyon jol h mivel a ferjem testverei soha nem lennek veluk bunko.

Az h tegnap felemeltem a hangom az is most fordult elo eloszor.

A ferjem rendbe hozatta aposom hazat meg jo par eve.Tetot cserelt rajta,kimeszeltek,festettek meg meg kitudja mit.Erre a legidosebb huga(akinek mar ferje van es 2 gyereke) mondja neki h "ugye nem gondolod h majd tied lesz az a haz",akarhanyszor beszelunk veluk mindig megkerdezi.Pedig apos szerint a ferjemet illeti de minket nem is erdekel mert megvagyunk mi anelkul is csak az h apos fele soha egyik lanya sem nezett.Nem is tartjak apjuknak.A ferjem volt az aki elintezte a nyugdijat,hogy telire legyen faja meg h legyen mit ennie.Erre a semmi torodesert a huga ugy gondolja h ove lesz a haz.Ne felj,fogok erte tenni h ne igy legyen hanem egyforman mind a negyuk kapjon abbol reszesedest.Mit gondol magarol?Nem erdekli h meg van masik 3 testver is rajta kivul?

Bocsi h hosszu lett.Szerintem nalam betelt a pohar es most jott ki.

Ja meg amugy annyit h nekem 5 lany testverem van es erdekes modon a ferjemet mindegyik nagyon szereti.

2010. márc. 11. 16:55
 18/20 anonim ***** válasza:

8 honapos kisfiu anyukaja

ez lemaradt,elozo voltam

2010. márc. 11. 16:56
 19/20 anonim ***** válasza:
sziasztok, Ági vagyok!! Milla 3600 grammal és 51 centivel született ma császárral :) most értünk haza a kórházból, gyönyörű kislány!! a kisfiam csak a sogival foglalkozott, mondta neki, hogy nana, így hívja :) jól vannak mindketten!! köszi az érdeklődést!! :)
2010. márc. 11. 18:47
 20/20 A kérdező kommentje:

Ági, gratula a kis Millának, és sok egészséget Neki és Anyukájának is!

Köszi a hozzászólásokat mindenkinek.

2010. márc. 11. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!