Hogy jöttök ki a sógornőtökkel?
Nekem van kettő sógornőm, az egyikkel maximálisan jó a viszonyom, hát a másikkal már elég változó, de próbálunk normális viszonyt ápolni.
Most ahogy visszaolvastam egy erre vonatkozó kérdést, úgy látom, hogy a párunk lánytestvérével általában "több a baj", mint mondjuk a testvérünk feleségével.Mert a tesóm feleségét, én is jobban szeretem, mint a párom húgát.
Akkor az a lényeg,hogy jól van a kicsilány, a sógornőd miatt meg részvétem:-()
Minden jót!
Én legszívesebben agyon csapnám! :)
Borzasztó családja van a férjemnek. Nem is titkolom az ellenszenvem előtte. A tesója állandóan kihasználja, ha nincs baj, akkor felé sem néz. És még rossz ómen is, mert ha neki segít a párom, mindig történik valami rossz dolog a mi kárunkra.
Szia!
A ferjemnek 3 huga van.
Joban vagyok mind a harommal de nem vagyok egyikkel se igazan felhotlen kapcsolatba.
Mindegyik eleg "erdekes" egyeniseg.
Mi miutan osszehazasodtunk kijottunk tengerentulra.
Most azt probalom intezni h a kozepso hug is kijohessen pedig megmondtak h ennek az eselye egyenlo a nullaval.A ferjem mondta is ha nem hat nem de en meg mindig keresem a kiskapukat.Erre meg csak meg se koszoni annyit se mond h:fapapucs,csak mindig kerdezi:"na sikerult mar valamit intezni?"Pedig mar 2 hete mondtam neki h most mar neki is erdeklodnie kellene az adott helyen de hat o igy meg ugy meg nem tudja.Persze tolem meg elvarja h elintezzek mindent.Nem fogom Europat hivogatni miatta.
Pont a legfiatalabb sogornom keresett tegnap skypon.O 18 eves kozep iskolas lany.Egybol azzal kezdete:hogy ha en nem kereslek benneteket akkor titeket nem is erdekel hogy mi van velem" erre mondom neki"hat te sem nagyon keresel minket kedves" erre megint o " dehat neked sokkal tobb idod van mint nekem" Na hat ezen ugy kiakadtam,mondom neki " Honnan veszed h tobb idom van?Van egy 8 honapos kisfiam aki 24 oras figyelmet igenyel.Raadasul a haztartast is en vezetem:fozok,sutok,mosok,takaritok,bevasarolok,intezem az ugyeinket es megis tobb szabad idom lenne mint egy 18 eves kozepiskolas lanynak akinek csak az a dolga h tanuljon".Na,ne felj erre nem mondott semmit.
Persze megsertodott es meg a vegen en(en hulye) kertem tole bocsanatot.
Az az igazsag h sajnalom oket mert anya nelkul nottek fel,anyosom meghalt amikor meg nagyon kicsik voltak es nagyon latszik szegenyeken h milyen sorsuk volt.Ferjemet es a legidosebb lanyt a nagymama a kozepsot anyos huga a legkissebbet apos huga nevelte fel.De sajnos egyik helyen se bantak veluk jol,sot azt vartak-varjak mar h mikor mennek el onnan.Aposom meg alkoholista es nem beszamithato,sehogy se tudott volna 4 gyereket felnevelni.
Szoval en nagyon sajnalom oket es mindig probalok veluk kedves lenni de sokszor nem lehet mert kihasznaljak h en szanalmat erzek irantuk es tudjak nagyon jol h mivel a ferjem testverei soha nem lennek veluk bunko.
Az h tegnap felemeltem a hangom az is most fordult elo eloszor.
A ferjem rendbe hozatta aposom hazat meg jo par eve.Tetot cserelt rajta,kimeszeltek,festettek meg meg kitudja mit.Erre a legidosebb huga(akinek mar ferje van es 2 gyereke) mondja neki h "ugye nem gondolod h majd tied lesz az a haz",akarhanyszor beszelunk veluk mindig megkerdezi.Pedig apos szerint a ferjemet illeti de minket nem is erdekel mert megvagyunk mi anelkul is csak az h apos fele soha egyik lanya sem nezett.Nem is tartjak apjuknak.A ferjem volt az aki elintezte a nyugdijat,hogy telire legyen faja meg h legyen mit ennie.Erre a semmi torodesert a huga ugy gondolja h ove lesz a haz.Ne felj,fogok erte tenni h ne igy legyen hanem egyforman mind a negyuk kapjon abbol reszesedest.Mit gondol magarol?Nem erdekli h meg van masik 3 testver is rajta kivul?
Bocsi h hosszu lett.Szerintem nalam betelt a pohar es most jott ki.
Ja meg amugy annyit h nekem 5 lany testverem van es erdekes modon a ferjemet mindegyik nagyon szereti.
8 honapos kisfiu anyukaja
ez lemaradt,elozo voltam
Ági, gratula a kis Millának, és sok egészséget Neki és Anyukájának is!
Köszi a hozzászólásokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!