Normális, ha egy 7 hónapos baba iszonyatosan maszatol az ételével? Ez babafüggő, vagy le lehet valahogy szoktatni a "malackodásról"? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Persze aranyos, de minden etetésnél (a nyakába kötött ruhapelus + fölötte etetőkabát ellenére) tiszta ragacs ő is meg én is, meg az etetőszék, a konyhaasztal... A szempillájára keni, a fülébe, a hajára...2010. márc. 10. 22:00
11/11 anonim válasza:
Köszi szépen,nem is arra írtam hogy tőlem látja,de pl mikor a szomszéd kisfiú itt van ő rokon,együtt esznek,na az én lányom is próbálja a hlyeséget csinálni,de nem engedem neki,és a kisfiúra aki 3éves annak meg az anyukája mondja hogy inkább te utánoznád Noémit. Őt még bizony etettni kell mert össze önt mindent mindennel. Ez annak tudható be,hogy az etetőszék pl sokan azt hiszik azért van hogy bele rakjuk a babót,és majd egyeül megoldja.A kisfiúnál is ezt rontották el. Én mindig mellette ültem,mmost már nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!