Amikor már felkapaszkodott a babátok, hogy csináltátok?
Én egyik gyerekemnél sem csináltam semmit.
És egyik sem vágódott el. Fenekükre estek, semmi bajuk nem lett.
Nem kell túlaggódni, mert meg kell tanulniuk vigyázni magukra.
azt hiszem talan 3 esese volt, kettonel voltam epp mellette, en eleg sokat hagyom egyedul jatszani...szoval ebbol kettonel ott ultem, koppant a feje kicsit sirt de nem vettem fel elmondtam mit csinalt rosszul meg eltereltem jatekkal a figyelmet...a 3. esesenel beverte a szajat mert mi epp a ferjemmel nagyon kerestuk a kulcsat epp kesesbe volt, na ott nagyon sirt kicsit fel is szakadt a szaja, de onnantol ugy vigyazott mindig hogy tobbe nem esett el...ennek mar 3 honapja, még mindig csak kapaszkodva lepeget, de mar sose esik el ugyhogy magara merem hagyni.
ennyi erovel nem hagyhatom magara a fiokokkal hatha becsipi az ujjat, vagy a konyvespolcal hatha razuhan stb.. teny legjobb ha van idod mellette ulni...de kinek van arra ideje?? meg hogyan tanul akkor onallpan ellenni jatszani ha folyton ott lihegsz a nyakaba??
legyen egy akadalymentesitett jatszoszoba - nalunk ez a nappali, ott a tv ott vannak a jatekok ki se szeret jonni onnan: ott mindent elpakoltunk ami veszelyes lehet ranezve, Az ajtokon gyerek zar, a kanape kornyeke kiparnazva, viragok a polc tetejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!