Mindig odamegyek a babámhoz megnézni, hogy lélegzik-e. Ti is csináltátok ezt, ez normális?
Szia! Nekünk ilyen légzésfigyelőnk van, soha nem riasztott tévesen, már második gyereknél használjuk, 2.5 éve folyamatosan működik. 2 laposunk van.
Amikor a fiam megszületett nem akartam én sem légzés figyelőt, butaságnak tartottam. Aztán hazahoztuk és annyira féltem hogy meghal hogy másnap azonnal rohantunk légzésfigyelőt bérelni, majd 1 hét múlva vettük ezt használtan. (amit linkeltem)
Ettől függetlenül én is eleinte sokszor benéztem a gyerekekhez hogy veszik-e a levegőt de mindig megnyugtatott az hogy ha bármi baj van akkor jelez a figyelő.
Vegyetek egyet, mi használtan 2000ft-ért vettük.
Sokkal több értelme van a légzésfigyelőnek. Hidd el, hiába rohangálsz oda, nem kell sok idő, hogy ne vegyen levegőt, és meghaljon bölcsőhalálba. Nem tudsz nonstop a kiságy fölött lenni, nem lesz hetedik érzéked, ami figyelmeztet.
Igen, ez így beteges. Inkább legyen légzésfigyelő, inkább riasszon tévesen, minthogy állandó pánikban élj, és ha tényleg megtörténik a baj, egy életen át hibáztasd magad -jogosan- azért, mert nem voltál képes kiadni 20 ezer forintot egy készülékre, ami megmentheti az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!