Szerintetek milyen lesz a szemszíne? Van esélyünk a kékre?
Kislányt várunk, 24. hétben vagyok.
Az én szemem sötétbarna, majdnem fekete, a hajam barna. Anyum szeme és haja is barna, apumnak barna haja és zöldesbarna szeme van. Mindkét szülőm felőli nagyszüleim barna hajúak, barna szeműek. Öcsém barna hajú, zöldesbarna szemű, mint apum.
Páromnak gyönyörű világoskék szeme van, és majdnem fekete haja. Apuja barna hajú, barna szemű, anyuja barna hajú, kék szemű. Anya felőli papájának szőkés haja és kék szeme van, mamájának barna haja és barna szeme van. Apuja felől sajnos csak a mamát ismerjük, neki barna haj-barna szem. Féltestvérei vannak apa felől, nekik mind barna haj és barna szem.
Nagyon dominál a barna, de szerintetek van egy icipici esély is a kék szemre? Nagyon nagyon szeretnénk, ha örökölné, főleg, hogy lány lesz. :) Mit gondoltok?
Nekem barna a szemem, férjemé zöldesbarna. Nálunk apai, anyai ágon mindkét részről van egy kék, egy barna. Testvérek pedig nálam 2 barna, férjnél 2 kék.
A kisfiunknak kék és szürke között van a szeme, fénytől függően. 1 éves most, születése óta ilyen.
Szóval bármi lehet.
Férjemnek világító kék szeme van, nekem mogyoróbarna.
Lassan másfél éves a lányunk, jelenleg tarka a szeme. Akárkit kérdeztünk, hogy szerinte milyen színű, mindig "hááát, olyan kékes-barnás-zöldesszürke" volt a válasz.
Off, de pont nemrég futottam bele életem legfurcsább szemszínébe: okkersárga. Mint a macskáknak. Egy orvosé volt, aki kezelt, én vállaltam, hogy pofátlan vagyok és rákérdeztem, hogy milyen színű szeme van. Mondta, hogy sárga.
Életemben nem láttam még ilyen különös színt.
Azta, én se láttam még sárga szemet. Kicsit ijesztőnek tűnik így leírva és belegondolva. De biztos érdekes. :)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Egyik válaszolónak: nem bántásból, de képzeld, én is nagyon reménykedem, hogy egészségesen, és a kiírt dátumtól 2 héttel nem hamarabb fog megszületni a kislányunk, mivel a 19 hetes kontroll óta tudjuk, hogy nyitva a belső méhszájam, ami valljuk be, nem éppen a legjobb dolog, 2 hétig rettegésben éltem, nem tudtam megnyugodni, minden apró jeltől azt hittem, meg fogok szülni. Mostanra sikerült megnyugodnom, főleg, hogy 1 hete voltam kontrollon is a kórházban, és most TALÁN rendben találták a méhszájam. Ettől függetlenül szerintem érdekelhet, milyen esély van a kék szemre. :/ De gondolhatod, hogy nem ez a legnagyobb problémám... És tényleg nem bántásból mondom ezeket, csak úgy tűnt a kommented, mintha szerinted nekem csak ez lenne a legnagyobb gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!