Hány hónaposan változott meg a babád születéskori szürkéskék szemszíne?
Olyan 3 hónapos korig elkezd változni.
Elsö lányomnak bekékült, szinte észrevétlenül.
Második lányomnak elkezdett barnulni meg kékülni. Most 10 hós és a közepe világos barna, kívülröl meg kék.
Kisfiamnak születésekor úgy gondoltam barna lesz a szeme, aztán folyamatosan világosodott neki. Kb. 3 hónapos kora körül már látszott hogy kék lesz.
Úgy tudom fél éves korban beáll a végleges szemszín.
Kb 3 hósan kezdett kivilágosodni a sötét szürkéskékes újszülött szemszíne. Most 6 hós, egyértelműen kék,de folyamatosan világosodik.
Ez maradhat kék is, de a kék még 15 éves korban is tud zöldre váltani,a saját példámon látom.
Nagy lányomnak születéskor is már nagyon sötét volt, és olyan barna lett (hamar), hogy nehéz elkülöníteni közepétől.
Középsőnek zöld lett pár hónaposan, ő most lesz 4 éves és úgy fél-egy éve kezdett a közepe barnába hajlani, de nagyon szép kis sárga csíkok is vannak benne (ez csak közelről látszik)
Picikém egy éves, neki elég világos kék, egyelőre nincs változás.
(Örülnék ha ilyen maradna, de aha 15 évesen is bezöldülhet, akkor nem reménykedem annyira :D A családban akit ismertünk, mindenkinek vagy barna, vagy kevert, kivéve az én nagyimat, akinek kék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!