Szerintetek milyen lesz a szemszíne? Van esélyünk a kékre?
Kislányt várunk, 24. hétben vagyok.
Az én szemem sötétbarna, majdnem fekete, a hajam barna. Anyum szeme és haja is barna, apumnak barna haja és zöldesbarna szeme van. Mindkét szülőm felőli nagyszüleim barna hajúak, barna szeműek. Öcsém barna hajú, zöldesbarna szemű, mint apum.
Páromnak gyönyörű világoskék szeme van, és majdnem fekete haja. Apuja barna hajú, barna szemű, anyuja barna hajú, kék szemű. Anya felőli papájának szőkés haja és kék szeme van, mamájának barna haja és barna szeme van. Apuja felől sajnos csak a mamát ismerjük, neki barna haj-barna szem. Féltestvérei vannak apa felől, nekik mind barna haj és barna szem.
Nagyon dominál a barna, de szerintetek van egy icipici esély is a kék szemre? Nagyon nagyon szeretnénk, ha örökölné, főleg, hogy lány lesz. :) Mit gondoltok?
Hát vér szerinti rokonról az én részemről nem tudok kékről. :(
Köszi a kalkulátort :)
Hat nemtudom, de en 24 hetes terhesen abban remenykedtem, hogy szulessen meg egeszsegesen a babam, es nem abban, hogy milyen szinu lesz a szeme.
Egyebkent lehet kek, ha nalad van kek gen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!