3 hetes baba leesett az ágról (? )
Nem voltam otthon (tréningnap), most este mesélte a párom hogy mi történt, olyan 20 centis ágyról esett a pici egy üres papírdoboz is volt a padlószőnyegen ahova esett.
Reggel történt a baj anyósomék nem vitték be ügyeletre, azt mondták amint felvették megnyugodott félálomban volt a pici amikor esett, végigtapogatták de sehol nem éreztek változást a kicsi se sírt fel amikor végigtapogatták. Nem volt véres széklet, nem folyt a füléből semmi, semmilyen külsérelmi nyom nincs.
Én csak annyi furcsaságot vettem észre hogy este (hétórási fürdetés után) szokatlanul tovább tartott az etetés többször szinte elaludt közben és bukott kétszer de nem csúnyán..
Nem tudom hogy bevigyem így az ügyeletre, ha ott lettem volna azt hiszem azonnal rohantam volna vele, de így hogy nyugtatgatnak hogy észre se vettem volna ha nem mondják nem tudom mit csináljak.
Gyerekorvost mindenképp hívom holnap de nem tudom hogy most este bevigyem-e már az ügyeletre
Nem tudod, hány éves az anyósod? Nekem ez is furcsa...
Gondolkodtál halasztáson a tanulmányaidban?
Gondolkoztunk halasztáson de mivel félévente csak párszor kell bemennem így megoldhatónak láttuk.
Sosem kérdeztem az anyósom korát nem tudom ez miért fura, megkérdeztem a páromat most de ő is azt mondta hogy még nincs hatvan de közel van hozzá, pár évvel fiatalabb mint az apósom, az anyámnál viszont idősebb (ő most lesz 53)
Még a fia sem tudja a korát?
:)
1. Ekkora kisbabát nem hagynék "magára". Nincs az a vizsga vagy tanulmány, ami fontosabb lehet a 3 hetesemnél, főleg ha szoptatom.
2. Az 1 napos babát sem hagynám semmilyen ágy szélén, nemhogy nagyobbat, az ördög nem alszik.
3. Felelőtlen dolog, hogy Neked csak este szóltak. Egyrészt már napközben megnézettem volna egy orvossal (de minimum felhívtam volna), másrészt hogy számolsz el a lelkiismereteddel (nem beszélve anyósról), ha éjjel mondjuk emiatt rosszul lesz a baba?
Ha orvoshoz viszem, akkor azonnal. Holnap minek?
Mire esett a 20 centiről, a dobozra, vagy szőnyegre? Arcra, fejre, vagy hátra? Sírt akkor?
Biztos, hogy azonnal bevittem volna, nem várnék holnapig, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!