Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Turmixot adhatok a babámnak?

Turmixot adhatok a babámnak?

Figyelt kérdés

Tápszeres, gyümit már kap.

Ma este a tesójának csináltam a turmixot (banán-meggy) és akkor jutott eszembe, hogy akár Ő is kaphatna-tápszerrel helyettesíteném a tejet.

Ha igen, mikor adjam neki? Mi helyet? 10 órakor (Ő még csak akkor kap) gyümi helyett? V. délután? (már be akarom iktatni a délutáni gyümölcsözést is)

Köszönöm

2008. szept. 6. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Sztem teljesen mindegy,h mikor kóstoltatod meg vele. A lényeg,h a két gyümi közül vmelyik már ismerős legyen számára.És nyugodtan megcsinálhatod tápszerrel.Arra figyelj,h mivel tápszerrel készül jóval laktatóbb,mint ha simán csak gyümit adsz.Ezt érdemes bekalkulálni pl.a vacsi miatt...Talán inkább délelőtt add.
2008. szept. 6. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem tápszerrel csinálom, hanem gyümölcslével. Banánt turmixolok őszilével, ezt simán megeszi.
2008. szept. 6. 23:39
 3/3 anonim válasza:

én ugy szoktam hogy 1 banán, 1 alma 1 körte vagy barack és 1 narancsnak a leve.ezt turmixolom össze és sűád item tejpéppel.az én lányom imádja.

nem tudom mennyi idős a baba de én 5 honapos kor előtt nem adtam neki.ja és inkább délelőtt szerintem.

2008. szept. 7. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!