Baj ha 5 hónapos babám még nem forog? Hanyatt fekve emelgeti a csipöjét, de még az oldalára sem sikerül fordulnia. Meddig normális hogy nem forog?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 12:33
11/13 anonim válasza:
12.39-es vagyok. Nálunk vannak olyan napok, amikor aktívabb. Ilyenkor gyakrabban fordul oldalra. Ha hason fekszik, akkor a fejét már leteszi oldalra, de mikor fordulna, akkor hirtelen "összeesik". Most a legújabb játék, hogy a kezecskéivel fogja a lábait, ilyenkor is "kileng" oldalra.
Hanyatfekve ha fogom a kis kezecskéit ügyesen felhúzza magát, ilyenkor alig tudom vissza fektetni.
12/13 anonim válasza:
Szia! Csak érdeklődnék, hogy mi van veletek? Forog már a pici?
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Csak most vettem észre a kérdésedet, köszi az érdeklődést :)
Igen, 2 hete már hasra tud fordulni. Vissza még nem, de ezen már nem aggódok :)
Szia!
2010. ápr. 9. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!