Porszívós orrszívó használata?
Szia!
Jól csinálod,csak hát ugye egyszerre nem tudod "kiszippantyúzni" a váladékot.Visszafolyik a garatra és azért hallod,hogy megint szörcsög.1-2 óránként csináld.
Azért tudom ennyire,mert ugyanebbe a cipőbe vagyunk.
Ti nem tudom mióta vagytok benne,mi már 1 hete benne vagyunk,és még mindig szörcsög,sajnos ez idő!!!
Mi használunk Nasivin orrcseppet,ajánlom!
Kitartás!!
Próbáld kicsit később még egyszer. De azért túl sűrűn se csináld, az sem jó, nekem azt mondta a doki, hogy napi 3x elég. Mondjuk nem volt nagyon taknyos a lányom.
2-3 perc elég a sterimar után szerintem.
Én a pelenkázóra teszem a lányom, kezébe adom az orrszívót, beüzemelem a porszívót, összedugom, ének indul, gyerek széttárt karokkal fekszik és lesi, hogy mit művelek az orrával.
Lényeg, hogy te légy nyugodt.
Nekem a gyerek lefogása nem vált be, azt utálja, ha hagyom a kezét lábát szabadon, meg sem mozdul közben.
Próbáltad már magadon?
Ha igen, akkor annyira nem sajnálnád a gyerkőcöt. Ez nem fáj! Kicsit talán kellemetlen lehet. Én elsőnek magamon csináltam, mert aggódtam, nehogy rossz legyen a gyereknek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!