Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Porszívós orrszívó használata?

Porszívós orrszívó használata?

Figyelt kérdés
Előtte Sterimárral befújom, és rövid idő múlva kiszívom a porszívóval. De olyan mintha maradna benne, mert utána is szörcsög, de már nem jön több szíváskor. Vagy több időt hagyjak a sterimár befújása után? Kérlek segítsetek mert nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen béna, vagy nem jól csinálom ezt az egész orrszívózást. (az első orrszívó porszívó használata után engem is majdnem kezelni kellett, annyira sajnálta a fiamat. de muszáj megcsinálni csak nem tudom, hogy jól csinálom-e)
2010. márc. 9. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
én is használom mosolygok közbe és a kicsi is mosolyog!ne légy kétségbe esve mert ő is észreveszi!ha nem jön ki az egész próbáld meg 1 félóra mulva
2010. márc. 9. 11:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Jól csinálod,csak hát ugye egyszerre nem tudod "kiszippantyúzni" a váladékot.Visszafolyik a garatra és azért hallod,hogy megint szörcsög.1-2 óránként csináld.

Azért tudom ennyire,mert ugyanebbe a cipőbe vagyunk.

Ti nem tudom mióta vagytok benne,mi már 1 hete benne vagyunk,és még mindig szörcsög,sajnos ez idő!!!

Mi használunk Nasivin orrcseppet,ajánlom!

Kitartás!!

2010. márc. 9. 11:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi is pont egy hete vagyunk benne, a nasivint használtuk a végén, de a doki javaslatára csak 3 napig. Hát akkor csinálom sűrűbben. Köszi a tanácsokat.
2010. márc. 9. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbáld kicsit később még egyszer. De azért túl sűrűn se csináld, az sem jó, nekem azt mondta a doki, hogy napi 3x elég. Mondjuk nem volt nagyon taknyos a lányom.

2-3 perc elég a sterimar után szerintem.

Én a pelenkázóra teszem a lányom, kezébe adom az orrszívót, beüzemelem a porszívót, összedugom, ének indul, gyerek széttárt karokkal fekszik és lesi, hogy mit művelek az orrával.

Lényeg, hogy te légy nyugodt.

Nekem a gyerek lefogása nem vált be, azt utálja, ha hagyom a kezét lábát szabadon, meg sem mozdul közben.

Próbáltad már magadon?

Ha igen, akkor annyira nem sajnálnád a gyerkőcöt. Ez nem fáj! Kicsit talán kellemetlen lehet. Én elsőnek magamon csináltam, mert aggódtam, nehogy rossz legyen a gyereknek.

Sok sikert!

2010. márc. 9. 11:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, neked is köszönöm a választ.
2010. márc. 9. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Leírom akkor én is a praktikáimat. Szóval előtte sterimarral befújom neki, várok 1-2 percet, majd jöhet az orrszívás. Ilyenkor az ellentétes (tehát amiből épp nem szívod) orrlyuk mellett célszerű gyengéden masszírozni az arccsontot, hogy az arcüregekből is ürüljön a váladék, plusz jobban jön, ha a buksiját kicsit hátrahajtod, mondjuk úgy, hogy egy összetekert törülközőt teszel a nyaka alá. Én, ha már nem jön semmi, várok picit, ismét fújok kicsi sterimart és még egyszer kiszippantom. Utána nasivin orrspray. Nekem pont azt mondta a gyerekorvos, hogy orrszívózni annyiszor kell, amennyiszer szükség van rá, tehát nincs korlátozva mondjuk napi három alkalomra. Direkt megkérdeztem, mert nekünk is hetekig tartó náthánk volt, én is aggódtam, nem lesz-e sok az orrszívásból. 21 hós kisfiú anyukája
2010. márc. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!