Cumikérdés? Hós babám csak az alváshoz cumizik, de elszeretném venni tőle az ő érdekében.
Figyelt kérdés
Amíg nem lesz teljesen cumi függő. Itt aztán olvasok rémtörténeteket hogy még 2-3 évesen is cumiznak. Tehát este megkapja a tápszert, elalszik a kezemben és leteszem az ágyába és már nyitja a száját a cumiért. Hiába szimogatom a fejét elkezd ordítani és még a szemét is kinyitja. Mit csináljak? Ti ezt hogy oldotátok meg?2010. márc. 9. 10:13
11/18 anonim válasza:
szopóreflex.
Leszoktatni úgysem tudod, mert különben megtalálja az ujját.
Nem tudom, melyik jobb.
Mindegyiknek van rossz oldala.
Fiamnak nem kellett a cumi, viszont volt egy ujjacska, még van is, lesz is.:D
Nem tudsz ellene mit tenni.. saját tapasztalat kiskorból? :D
Én beletörődtem, főleg, h bármi van, attól megnyugszik!
12/18 anonim válasza:
lááál már olyan gyereket aki 12évesen cumizik?és olyat aki az ujját szopja?szerinted melyik jobb?
13/18 anonim válasza:
az előző vok láttál akart lenni!
15/18 anonim válasza:
Én már láttam 10 évest ujjat szopni.lelki trauma érte, és mivel pici korában szopta az ujját, megint rászokott, azzal nyugtatta magát.Hát a fene tudja, a mai tizenévesek olyan korán kezdenek bagózni, hogy csoda nem a cigi után nyúlt:-)))
16/18 anonim válasza:
én szoptam az ujjamat, alig tudtak leszoktatni róla. A picimnek van játszócumija, néha megvigasztalja, de szerencsére elég öntörvényű, ha nem tetszik hogy a szájába adom, egyszerűen kiköpi. Sőt, azért jó sztem éjszakára is a szájába adni, mert ha úgy alszik el, hogy kiesik, vagy félig kilóg a szájából, akkor tudom, hogy biztosan jól alszik, akkor lefekszek én is. Ha álmában még nyammog rajta, akkor van, hogy még tévézek egy kicsit, és várom, hogy rendesen elaludjon. Nem szeretek úgy lefeküdni, hogy nem tudom biztosan, hogy alszik-e a gyerek.
17/18 anonim válasza:
A fiam 18 hós, és alváshoz még cumizik. Elalszik, kiesik a szájából. Szerintem semmi baja nem lesz:)
18/18 anonim válasza:
Örülök, hogy a fiam cumizik. Most 8 hós de már a kórházban 2.naptól lógott a szájában. Nagyon szereti ezzel nyugtatja sokszor magát. Este is ezt 'cummázza' úgy altatja magát. Miért akarod elvenni tőle? Ha ez neki jó akkor miért fosztanád meg ettől a jóérzéstől? Egyébként itt olvastam, hogy egy anyuka úgy szoktatta le a kisgyerekét a cumiról, hogy levágta a végét és így már nem kellett neki. Én is majd annak idején kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!