Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Főzeléket hogyan és milyet?...

Főzeléket hogyan és milyet? Nem tudom mit csináljak? 18hetes a babám és 1hét mulva elszeretném kezdeni! Gyümölcsözünk már!

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég korainak tartom, de Te tudod. Először mondjuk sütőtököt, répát kóstoltathatsz vele. Répának a levét. Aztán krumplival mehet vagy almával. Megfőzöd a répát (egy darabot) jó puhára és összeturmixolod a főző lével, vagy tápszerrel, anyatejjel.
2010. júl. 7. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
nem kell főzelék még. sütőtök, répa, krumli, egymással vagy gyümivel kombinálva
2010. júl. 7. 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megeszik egy adag gyümölcsöt tejpépet mehet először ebédre burgonya almával főzve, majd burgonya alma meggyel, majd répa burgonya, majd cékla burgonya, sütőtök, tök brgonya, cukkini burgonya, paradicsom burgonya, ezek puhára főzve turmixolva főzőlével hígítva.
2010. júl. 7. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Anyatejjel táplálod vagy tápszerrel? Ha az előbbi, akkor még korai szerintem.
2010. júl. 9. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
tápszeres:(
2010. júl. 9. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 4 hónaposan almával kezdtem,aztán alma krumpli, sütőtök, sütőtök krumpli, őszibarack, őszibarack alma.
2010. júl. 9. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Répa,krumpli,borsó,cukkini,kukorica.Megfőzöd,leturmixolod.Semmi fűszer.
2010. júl. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!