Minden férj reggeltől estig dolgozik, hogy eltartsa a kisbabát? Hogy lehetne ez boldog élet? Nem gondoljátok, hogy szenvednek?
Bár hál isten az én férjemnek nem kell sokat dolgoznia,nem is nélkülözünk.
Gondolom ahol rosszabb anyagi helyzet van és apára hárul a pénz nagy részének megkeresése,akkor ez a helyzet javulni fog mikor az anya is visszamegy dolgozni.
Barátnőméknél is ez volt,1 éves volt a baba mikor visszament a munkahelyére,mert a férje nehezen tudta nekik megteremteni a szükséges dolgokat.S igaz így kevesebbet vannak együtt,de sokkal boldogabbak,kiegyensúlyozotabbak,hogy nincsenek anyagi gondjaik.Apa sem dolgozik már annyit,nem kell így a másodállás és van ideje,ereje a családdal foglalkozni munka után.
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
Nálunk is ez van.
Mindig mondom, hogy inkább visszamegyek dolgozni - egy éves a babánk - de ő hallani sem akar róla.
Itthon semmit nem kell csinálnia, a gyereket ellátom, a háztartást ellátom, főzök, mosok, vasalok rá, ő haza jön, együtt vagyunk, amennyit együtt vagyunk, de azt tényleg felhőtlenül, nem veszekedve, és harmóniára törekedve.
Azt mondta, neki ez így jó, inkább ő gürizik, de legyen velem még egy kicsit a gyerkőc, utána már úgysem lesz ilyen többé.
szerencsére nekem a gyedem elég magas (egyelőre), tehát szó sincs arról, hogy ő tartana el minket, mindketten hozunk pénzt. Neki is elég jó fizuja van. Engem inkább az zavar, hogy ő haza is hoz melót sokszor, este is azt csinálja, meg hétvégén....én jobban örülnék, ha olyan munkája lenne, ahol kevesebb pénzt kap, és több ideje marad ránk, mert így elmegy mondjuk reggel 8-kor, és hazajön 6-kor, fél 7-kor.
Szóval nem jó ez sehogy. A lottó ötös, az jó lenne! :))
Bár ő akkor is kitalána valamit, mert nem tud megülni a fenekén.
nálunk a párom eddig is sokat dolgozott, vállalkozó, ráadásul ha meg akar élni, saját magának kell klienseket keresnie. Bár nem dolgozik egész héten egész nap, van, hogy néha délutánonként már otthon van, amikor kevesebb a pénz (merthát vállalkozásban hónapról hónapra változhat a jövedelem mértéke), bizony fél éjszakákat nem alszik, mert azon agyal, hogyan tovább. Az én pénzem nagyon kicsi, nem is igazán éri meg visszamennem hamarabb dolgozni, szintén reggeltől estig, így viszont a páromnak minden nap biztosítva van a rendszeres étkezés, a meleg leves és második fogás. Míg én is dolgoztam, este 7-re értem haza sokszor: rumli volt, kosz volt és főzni is alig bírtam a fáradtságtól. Most legalább rendszer van. Amin tudok, spórolok, hogy a kicsinek mindene meglegyen, ráadásul egy fél év múlva talán könnyebb lesz, mert lejár a kocsi törlesztőrészlete, ami minden hónapban kb. 300 euró.
És így, hogy gürizik, sem mondja sosem, hogy nem kell neki a 2. meg a 3. baba (3-at terveztünk). Imádom és becsülöm érte, és szinte lelkiismeretfurdalásom van, ha egy átdolgozott éjszaka után (informatikus, egy szobánk van) rászólok, hogy a szobából tűntesse el az éjjel újratelepített számítógépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!